RE: Günün Tıraşı - KlasikTıras - 28/04/2017
(28/04/2017, Saat: 17:39)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Titan sabunun buruk fresh kokusunu çok beğendim. (koku Rebül yeşil çay kolonyasının değişik versiyonunu andırıyor)
VigShaving den aldığım Finest 2 band Badger Hair fırçanın (anlatılamaz KÖTÜ) kokusu hala çıkmadı! (köpürtme kabında bırakacağım bir süre)
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıhhatler olsun.
Fırçayı 1/2 sirkeli suda 30dk bekletmenizi öneririm. Bilmiyorum, belki de yapmışsınızdır. Domuz fırçamı sirkeli suda bekletince kötü kokusu hemen hemen gitmişti.
Bu arada taraklı tıraş aletinin markası nedir?
RE: Günün Tıraşı - recklesstr - 28/04/2017
(27/04/2017, Saat: 17:45)new38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr Komşum makineyi severek kullanıyoruz yanılmıyorsam. Benim de elime bugün geçti. İlk tıraşımı olup yorumlamak istiyorum. Herkese sıhhatler olsun.
Merhaba komşum, aynen çok keyifli bir tıraş aleti beni hiç yüz üstü bırakmadı şimdiye dek. Siz de teslim almışsınız yorumunuzu okudum, iyi günlerde keyifle kullanın
RE: Günün Tıraşı - mkeskus - 28/04/2017
RE: Günün Tıraşı - Oguzhan53 - 28/04/2017
(28/04/2017, Saat: 20:00)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Speick ürünlerinden memnun musunuz hocam ?
RE: Günün Tıraşı - new38 - 28/04/2017
(28/04/2017, Saat: 19:58)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşum, aynen çok keyifli bir tıraş aleti beni hiç yüz üstü bırakmadı şimdiye dek. Siz de teslim almışsınız yorumunuzu okudum, iyi günlerde keyifle kullanın
Teşekkürler komşum.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı - chevalier - 28/04/2017
+ Fine American Blend sabun
@gartbnx e ozel tesekkurlerimle.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - GartBnx - 28/04/2017
(28/04/2017, Saat: 20:53)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: + Fine American Blend sabun
@gartbnx e ozel tesekkurlerimle.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sıhhatler olsun... İyi günlerde kullanın...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı - Serjames - 28/04/2017
(28/04/2017, Saat: 04:09)SumNauta Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sent from my iPad using Tapatalk
Sıhhatler olsun komşum . After shave'in kokusunu tarif edebilirmisin ..
RE: Günün Tıraşı - neoromancer - 29/04/2017
(28/04/2017, Saat: 16:45)SumNauta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer güzel fotoğraflarınızda arka plandaki çekici yeşilin önünde sıralanmış şeylere bakması büyük bir keyif.
Ellerinize sağlık.
PS. Algıda seçicilik devreye girdi, çay tiryakisi birisi olarak ilk o çay kutusunu gördüm
Sent from my iPad using Tapatalk
(28/04/2017, Saat: 17:29)Apeiron Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer üstat , @SumNauta gibi, seçicilik bendede devreye girdi , bir Tabac tiryakisi olarak benimde ilgimi Robert mc Connell in pure latakiası çekti , tıkpı scottish cake i gibi çok keyifli bir Tabac tır.
Teşekkür ederim arkadaşlar..zevk sahibi komşuların beğenileri insanı gerçekten onore ediyor... @SumNauta komşum çay tiryakiliği bambaşka birşey tabii..Dammann Frères in EARL GREY YIN ZHEN ürünü nün kutusu o,çok keyifli bir içimi var denemediyseniz tavsiye ederim....
@Apeiron komşum Latakia karıştırılmış tütünler talebi karşılayamadığı zamanlar başvurduğum yegane başucu tütünümdür kendisi... RmC tütünleri genel olarak çok sağlam kanımca...Efsane olmuş birkaç tütünü var.... benim favorim bunun dışında oriental ve mature ürünleri ....keyifli içimler diliyorum
RE: Günün Tıraşı - Delidumrul - 29/04/2017
|