RE: Günün Tıraşı - Scorpion - 29/04/2017
Buda böyle bir anımdı
RE: Günün Tıraşı - mkeskus - 29/04/2017
(28/04/2017, Saat: 20:06)Oguzhan53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Speick ürünlerinden memnun musunuz hocam ?
Ben zevkle kullanıyorum. Kokusu ve içeriği nedeniyle ilk tercihim. Vegan ürünler üretiyor speick.
Günün Tıraşı - Rayko - 29/04/2017
Herkese günaydın, iyi hafta sonları.
Fırça : Semogue 830
Shavette : Sanguine Coolcut R5
Jilet : feather
Sabun : Arko (Sandal ağacı yağı eklenmiş)
As: Watson pre/after shave losyonu
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - Serjames - 29/04/2017
(29/04/2017, Saat: 06:44)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben zevkle kullanıyorum. Kokusu ve içeriği nedeniyle ilk tercihim. Vegan ürünler üretiyor speick.
+1
RE: Günün Tıraşı - recklesstr - 29/04/2017
Tıraş aleti: Gillette Super Adjustable Short Handle (7)
Jilet: Gillette 7 o'clock Sharp Edge (1)
Fırça: Isana Premium Synthetic
Krem: Karo Classic
AS: Fa Spicy Black
İyi hafta sonları dilerim, sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - Chinaski - 29/04/2017
Keyifli tıraşlar, keyifli haftasonları.
RE: Günün Tıraşı - mkeskus - 29/04/2017
Herkese keyifli haftasonları.
Günün Tıraşı - SumNauta - 29/04/2017
(28/04/2017, Saat: 23:00)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum . After shave'in kokusunu tarif edebilirmisin ..
Teşekkür ederim @Serjames
Öncelikle şunu söyleyeyim, losyon kokuları konusunda eğer çok baskın bir citrus/limon vs içermiyorlarsa tanım yapamıyorum, bırak üst nota alt nota koku farkını anlayıp yazmayı, notalı yazıları okuduğumda bile anlamıyorum
Cella sabunun kokusunu çok seven birisi olarak, önce merak ediliyorsa şunu belirteyim: Cella'nın aftershave'inde en ufak bir badem kokusu yok...hafif ve güzel bir koku bu, öyle çok uzun kalıcılığı yok diye hissettim (1 defa kullandım, daha kullanmak gerek daha iyi bir yorum için) ama konforunu beğendim ben. Kokuyu çok tanımlayamıyorum ama klasik eski kokuları anımsattı bana.
Şu anda bir seyahatteyim ve tıraş çantamda başka bir aftershave var. Cella AS yanımda olsaydı, akşam koklar, ne hissettiriyor diye yorum yapardım ama faydam olur muydu emin değilim
Sent from my iPad using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - chevalier - 29/04/2017
@Delidumrul hosgeldiniz tekrar ve sihhatler olsun. Sizin forumda gormek cok guzel.
@Scorpion @Rayko sihhatler olsun.
Iyi haftasonlari herkese.
RE: Günün Tıraşı - Delidumrul - 29/04/2017
(29/04/2017, Saat: 16:22)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Delidumrul hosgeldiniz tekrar ve sihhatler olsun. Sizin forumda gormek cok guzel.
Çok teşekkür ederim @chevalier üstat saygılar
|