Cvp: En Son Ne Aldınız ? - HOLLY - 04/09/2019
Hayırlı olsun yeni ürünleriniz komşularım, güzel günlerde kullanın.
En Son Ne Aldınız ? - Silentsv - 04/09/2019
Babam ve Taylan kardeşimin hediyeleri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 04/09/2019
Tüm yeni alınan ciciler, güzel tıraşlarda kullanılsınlar.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 04/09/2019
(04/09/2019, Saat: 16:08)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Babam ve Taylan kardeşimin hediyeleri
Komşum yeni ürünlerinizi iyi günlerde kullanın. Eğer sıra gelirse Mühle sabunların yorumunu mutlaka bekliyorum. Keyifli tıraşlar dilerim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Silentsv - 04/09/2019
(04/09/2019, Saat: 16:37)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum yeni ürünlerinizi iyi günlerde kullanın. Eğer sıra gelirse Mühle sabunların yorumunu mutlaka bekliyorum. Keyifli tıraşlar dilerim
teşekkür ederim komşum mutlaka paylaşacağım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ekindgn - 04/09/2019
Her zamanki gibi Razorus.com ve Noyan Bey'in hediyesiyle, kibarligiyla
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dimitraki - 05/09/2019
@batmanforever cok tesekurler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 05/09/2019
(05/09/2019, Saat: 15:21)dimitraki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever cok tesekurler
Bol köpüklü keyifli tıraşların olsun @dimitraki komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - HOLLY - 05/09/2019
(04/09/2019, Saat: 16:08)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Babam ve Taylan kardeşimin hediyeleri
Güle güle kullanın @Silentsv kumşum yeni ürünlerinizi, proraso şaptan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Pinaud as merak ettiğim bir üründür, cellanın as bitince onu almayı düşünüyorum, kullandıktan sonra ufak bi yorum yaparsanız sevinirim.
En Son Ne Aldınız ? - Silentsv - 05/09/2019
(05/09/2019, Saat: 15:31)HOLLY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın @Silentsv kumşum yeni ürünlerinizi, proraso şaptan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Pinaud as merak ettiğim bir üründür, cellanın as bitince onu almayı düşünüyorum, kullandıktan sonra ufak bi yorum yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim komşum. Koku tarifim çok iyi değildir ama as ye göre kokusu kalıcı ayrıca ağır ama güzel klasik bir koku berber kokusu desem bizim berberlerde böyle bir koku yok tabi.
|