Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Razorlazer - 13/09/2019
@Silentsv , çok güzel bir ürün almışsınız, Rockwell 6C en sevdiğim tıraş aletidir, umarım siz de beğenerek kullanırsınız. Size ve yeni ürünlerini paylaşan diğer arkadaşlara keyifli tıraşlar dilerim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mimaras - 13/09/2019
@HOLLY, @sh@dow komşular, teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.
@sh@dow komşum, karabulut ticaretin İnternet sitesindeki fiyatları güncel değilmiş. Çok da kurumsal bir firma değil o sebeple sanırım.
Ben kısa sap Merkur Progressi 250 TL'ye aldım. Diğer tedarikçilerin fiyatlarıyla kıyaslarsak ciddi fark var. Dükkanın sahibi baya ilgili bir esnaf. Daha önce de Merkur 37C almıştım oradan. Sorun yaşamadım.
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 13/09/2019
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 13/09/2019
(13/09/2019, Saat: 17:00)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Maşallah
En Son Ne Aldınız ? - Silentsv - 13/09/2019
(13/09/2019, Saat: 16:03)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Silentsv , çok güzel bir ürün almışsınız, Rockwell 6C en sevdiğim tıraş aletidir, umarım siz de beğenerek kullanırsınız. Size ve yeni ürünlerini paylaşan diğer arkadaşlara keyifli tıraşlar dilerim.
Teşekkür ederim komşum @kirmizibalik komşum da çok beğendiğini iletti varianta göre. Onun tavsiyesi ile aldım sizde beğendiğinizi iletmişsiniz. Beğenmeyen göremedim yerli yabancı yorumlarda ve incelemelerde. Umarım beğenirim ben de.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 13/09/2019
(13/09/2019, Saat: 16:53)mimaras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @HOLLY, @sh@dow komşular, teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.
@sh@dow komşum, karabulut ticaretin İnternet sitesindeki fiyatları güncel değilmiş. Çok da kurumsal bir firma değil o sebeple sanırım.
Ben kısa sap Merkur Progressi 250 TL'ye aldım. Diğer tedarikçilerin fiyatlarıyla kıyaslarsak ciddi fark var. Dükkanın sahibi baya ilgili bir esnaf. Daha önce de Merkur 37C almıştım oradan. Sorun yaşamadım.
Bunu duyduğumuz iyi oldu, teşekkürler bilgilendirme için komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mimaras - 13/09/2019
@Sh@dow rica ederim komşum
En Son Ne Aldınız ? - dnzahmetdnz - 13/09/2019
Tüm komşularıma hayırlı olsun.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 13/09/2019
Alet yuzey dezenfektanı diye gecen soyle bir urun aldım. Tıras ekipmanlarında cok kullanırmıyım bilemiyorum ama evde oyle genel kullanım icin dursun basit birsey dedim. Ben kullanmazsam hanım manikur pedikur vs. ekipmanlarında kullanır belki.
https://urun.n11.com/medikal-malzemeler/alet-yuzey-dezenfektani-1000ml-P359339809
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Erdem009 - 13/09/2019
https://hizliresim.com/865Bor
Wilkinson sticky gerçekten çok güzel bir alet.
|