Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dimitraki - 13/09/2019
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Dragon - 13/09/2019
(13/09/2019, Saat: 17:00)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Komşum şeker sandım Çok ilginç bir paketlemesi varmış. Tıraş ürünleri gerçekten uçsuz bucaksız
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 14/09/2019
Gece gece dayanamadım yüklü sipariş verdim.
Bunlar razorustan
https://i.hizliresim.com/zGL6YR.jpg
Extrashavingden de 100lü feather , porselen kaplı tabac , çelik tas ve fırça standı aldım çok heyecanlıyım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kral arthur - 14/09/2019
(14/09/2019, Saat: 03:12)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gece gece dayanamadım yüklü sipariş verdim.
Bunlar razorustan
https://i.hizliresim.com/zGL6YR.jpg
Extrashavingden de 100lü feather , porselen kaplı tabac , çelik tas ve fırça standı aldım çok heyecanlıyım.
Güle güle kullanın komşum yeni ürünlerinizi.
Baya bir tedarik yapmışsınız...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 14/09/2019
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun komşularım, iyi günlerde keyifle kullanın.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 14/09/2019
(14/09/2019, Saat: 09:47)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni ürünleriniz hayırlı olsun komşularım, iyi günlerde keyifle kullanın. Volkan abime katılıyorum.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ricochet - 14/09/2019
Ben de bugün impa'dan la toja sabun ve karaulut ticaretten palmolive sabun aldim ( kremi de mevcut).
La toja'nin kokusu denildigi varmis; tatli aci çok hos orjinal bir koku.eger makul bir performansi da varsa bundan sonra rotasyona girer.
Not: benden duymus olmayin razorock ve phoenix sabunlar Mustafa Abi'nin dükkana girmis yakin zamanda siteye de eklenecekmis )
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 14/09/2019
(14/09/2019, Saat: 14:21)Ricochet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de bugün impa'dan la toja sabun ve karaulut ticaretten palmolive sabun aldim ( kremi de mevcut).
La toja'nin kokusu denildigi varmis; tatli aci çok hos orjinal bir koku.eger makul bir performansi da varsa bundan sonra rotasyona girer.
Not: benden duymus olmayin razorock ve phoenix sabunlar Mustafa Abi'nin dükkana girmis yakin zamanda siteye de eklenecekmis ) @3rd1 razorock deniyor, impa deniyor.. (:
Cvp: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ricochet - 14/09/2019
(14/09/2019, Saat: 14:25)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @3rd1 razorock deniyor, impa deniyor.. (:
Mustafa Abi costurur buralari yakinda
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 14/09/2019
Herkese çok teşekkür ederim. Fotoğraf atmak için sabırsızlanıyorum.
|