Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 24/09/2019
@delidumrul ve @Dragon komşularım yeni ürünleriniz hayırlı olsun, keyifle kullanın insallah
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 24/09/2019
(24/09/2019, Saat: 14:47)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Maşallah, maşallah... Artsın eksiLmesin, taşsın döküLmesin
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 24/09/2019
(24/09/2019, Saat: 15:18)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim Volkan bey, sizinde game changer hayırlı olsun gerçekten güzel bir alet. Gartbnx sayesinde deneme imkanım oldu ve oldukça memnun kaldım sanırım doğru bir karar vermişsiniz.
Çok teşekkür ederim üstadım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Delidumrul - 24/09/2019
(24/09/2019, Saat: 17:00)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maşallah, maşallah... Artsın eksiLmesin, taşsın döküLmesin
Yolda gelirken eksilmiş biraz ama buna da şükür diyelim
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 24/09/2019
Koku böyle portakalın kabuğunu kazırsınız havaya hafif bir portakal kokusu sarar ya tam o taze
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 24/09/2019
(24/09/2019, Saat: 18:08)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koku böyle portakalın kabuğunu kazırsınız havaya hafif bir portakal kokusu sarar ya tam o taze
Bu sabunun kokusuna bayılıyorum, buram buram dalından koparılmış taze portakal kokuyor
Ürünleriniz hayırlı olsun @PisPorsuk komşum. Keyifle kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - osaka23 - 24/09/2019
(24/09/2019, Saat: 18:31)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sabunun kokusuna bayılıyorum, buram buram dalından koparılmış taze portakal kokuyor
Ürünleriniz hayırlı olsun @PisPorsuk komşum. Keyifle kullanın.
Bunu bir ben mi portakalli olipse benzettim ?? ama cok seviyorum kokusunu orasi ayri
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Razorlazer - 24/09/2019
Bizim bakkal getirmiş, ben de ayağımıza kadar gelmişken alayım dedim. Nefis kokuyor
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 24/09/2019
Cobrayı için @turkoglum13 Mehmet beye teşekkür ederim. Yukardaki bali yi ise gene Mehmet beyin tavsiyesiyle aldım. Cobrayı sağolsun Mehmet bey den alalı 1 ayı geçti ancak aynı gün bali yide sipariş ettiğimden anca bugüne kısmet oldu. Bu arada tanıştığımızdan beri Cobra yı tavsiye eden @GartBnx Burak beye ayrıca teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - turkoglum13 - 24/09/2019
(24/09/2019, Saat: 18:08)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koku böyle portakalın kabuğunu kazırsınız havaya hafif bir portakal kokusu sarar ya tam o taze
Cukurova kokulu mukemmel kombinasyon abi, hayirli olsun..
Simdiden keyifli kullanimlar
Alıntı:Cobrayı için @turkoglum13 Mehmet beye teşekkür ederim. Yukardaki bali yi ise gene Mehmet beyin tavsiyesiyle aldım. Cobrayı sağolsun Mehmet bey den alalı 1 ayı geçti ancak aynı gün bali yide sipariş ettiğimden anca bugüne kısmet oldu. Bu arada tanıştığımızdan beri Cobra yı tavsiye eden @GartBnx Burak beye ayrıca teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi baili icinde hayirli olsun,, kahverengi polsilver, sari ve siyah gillette ile begenecegini dusunuyorum.
Umarim tirasini begenirsin abi.
Keyifli kullanimlar
|