RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 02/10/2019
(02/10/2019, Saat: 19:39)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Ibra35 komşum Maşallah
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun, keyifle kullanın. Merak ettiğimden soruyorum, siparişiniz kargoyla mı geliyor? Yoksa gelen kişi beraberinde mi getiriyor? Zırhlı ATM yükleyicisi ile kişiye teslim!
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 02/10/2019
(02/10/2019, Saat: 19:39)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Ibra35 komşum Maşallah
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun, keyifle kullanın. Merak ettiğimden soruyorum, siparişiniz kargoyla mı geliyor? Yoksa gelen kişi beraberinde mi getiriyor?
@Ibra35 komşumuz @Gartbnx komşumuzun zulasını patlatmış. Hepsi yurtiçi alım yani
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 02/10/2019
(02/10/2019, Saat: 19:41)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zırhlı ATM yükleyicisi ile kişiye teslim!
Teslimatı da PTT'nin gümrük muhafaza elemanları yapıyordur kesin
Konu anlaşılmıştır @onurcakmak üstadım, teşekkürler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 02/10/2019
@-mali komşum teşekkür ederim, hediye geldi sabun "Hindistan nere, biz nere" hiç bir fikrim yok
@ArdıçKatranı komşum 10 gündür tıraş olmadım saç sakal biribirine karıştı çakraları bilemedim
@mehmets komşum teşekkürler, tez gelir inşallah
@batmanforever komşum teşekkürler
daha güzelleri sizLerin olsun...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 02/10/2019
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun, keyifle kullanın. Merak ettiğimden soruyorum, siparişiniz kargoyla mı geliyor? Yoksa gelen kişi beraberinde mi getiriyor?
(02/10/2019, Saat: 19:41)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zırhlı ATM yükleyicisi ile kişiye teslim!
Bu yoruma gerçekten sesli güldüm, Allahta sizi güldürsün
Yeni ürünleriniz çok güzel gözüküyor komşularım iyi günlerde kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ibra35 - 02/10/2019
Teşekkürler komşum,forum içinden bonservis ile transfer ettim.
Patlatma demeyelim komşum,transfer ettik diyelim Maçlara bunlarla çıkacağız bir süre.
(02/10/2019, Saat: 19:53)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Ibra35 komşumuz @Gartbnx komşumuzun zulasını patlatmış. Hepsi yurtiçi alım yani
Teşekkürler komşum,yeni ürünlerle tüm tıraş severlere keyifli tıraşlar dileriz.
(02/10/2019, Saat: 20:14)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yoruma gerçekten sesli güldüm, Allahta sizi güldürsün
Yeni ürünleriniz çok güzel gözüküyor komşularım iyi günlerde kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 02/10/2019
@habaz
Dostum ustura cok guzel hayırlı olsun, cok guzel tırası olacak gibi duruyor. Sapı degistirilip yenilenmisine yurtdısndan bir ornek.
https://www.classicshaving.com/products/vint-00547
Yeni urunleri tum dostlara hayırlı olsun, zevkli tırasları olsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - habaz - 02/10/2019
(02/10/2019, Saat: 20:33)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @habaz
Dostum ustura cok guzel hayırlı olsun, cok guzel tırası olacak gibi duruyor. Sapı degistirilip yenilenmisine yurtdısndan bir ornek.
https://www.classicshaving.com/products/vint-00547
Yeni urunleri tum dostlara hayırlı olsun, zevkli tırasları olsun.
Teşekkürler üstad. Linkteki fiyata göre baya hesaplı almışım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CK89 - 02/10/2019
(02/10/2019, Saat: 22:16)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler üstad. Linkteki fiyata göre baya hesaplı almışım
Abi,
Ustura super duruyor, gule gule kullan. Umarim yenilenince harika olur.
Razorplate red-tip rocket'imi $20'a yeniledi.
Eski Hali:
Yeni Hali:
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 03/10/2019
@CK89
20usd cok uygun fiyata yapmıs kardes, normalde daha yuksek istiyor diye biliyorum.
|