Günün Tıraşı - neoromancer - 06/06/2017
Herkese sıhhatler olsun...
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı - DeaKeN - 07/06/2017
Tapatalk kullanarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı - ArdıçKatranı - 07/06/2017
ATT S2
Tipsoft Premium Silvertip
Permasharp
sabun Stirling ToF
Lea Balm
Günün Tıraşı - marek - 07/06/2017
Herkese sıhhatler olsun.Gününüz güzel olsun.Black beauty i merakımdan progress - tipsoft -perma sharp serisine bir tıraş ara verdim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı - mkeskus - 07/06/2017
big roc (Çin malı)
feather
semogue owners club 2 band
loreal men expert jel
Sabun: cella
Bugünkü tıraşımı big roc adlı Çin malı makineyle oldum. Makine acayip agresif geldi bana. Diğer makinelerde 2 perde tıraş olurken bu makineyle tek perdede işi bitirdim. Bu açıdan tavsiye ederim. Bu arada kelebek kapaklı. Şanlıurfa'dan 10 liraya aldım.
RE: Günün Tıraşı - Oguzhan53 - 07/06/2017
Big roc benim ilk tıraş aletimdi. Bana da biraz agresif gelmişti. Jilet takılan kısmın ortası kolay paslanabiliyor. Dikkat etmek lazım
RE: Günün Tıraşı - SKYBRAVE - 07/06/2017
(06/06/2017, Saat: 17:38)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun...
Bu konuyu çok severek takip ediyorum. Özellikle de fotoğraflı paylaşımlar çok ilgimi çekiyor. Çok güzel fotoğraflar çekilip paylaşılıyor konu içerisinde ama bence son noktayı hep siz koyuyorsunuz üstad. Gerçekten her paylaşımınız ayrı bir güzel. Ellerinize sağlık.
RE: Günün Tıraşı - neoromancer - 07/06/2017
(07/06/2017, Saat: 15:49)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuyu çok severek takip ediyorum. Özellikle de fotoğraflı paylaşımlar çok ilgimi çekiyor. Çok güzel fotoğraflar çekilip paylaşılıyor konu içerisinde ama bence son noktayı hep siz koyuyorsunuz üstad. Gerçekten her paylaşımınız ayrı bir güzel. Ellerinize sağlık.
Sağolasın komşum.. keyifle gerçekleştirdiğim bir etkinliğin böylesine pozitif bir etki yaratması benim içinde ayrı bir güzellik...tabiiki bunu gören güzel gönüllere gözlere daha iyisini sunmak ayrıca motive ediyor insanı
Günün Tıraşı - SumNauta - 07/06/2017
(06/06/2017, Saat: 17:38)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun...
Fotoğrafa bakarken ki hissiyatım:
1) Bahar kokuları geliyor, 'bir yanımız bahar bahçe' diyorum.
2) Şimdi Payitaht'tan uzaklarda, yeşillikler içinde olmak vardı diyorum
3) Hemen yeniden tıraş olasım geliyor. Çok korktuğum Ustura bile bu fotoğraftan bana 'benden sana zarar gelmez' güzelliğinde bakıyor.
4) Bu Objelerin uyum içindeliği, 'eşyanın ruhu var, ruhlarımız siner eşyaya' dedirtiyor
Keyif alıyorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - SKYBRAVE - 07/06/2017
@SumNauta hocam,
Neoromancer Fun Club'a hoşgeldiniz
|