Günün Tıraşı - ihtilaf - 04/08/2013
Ey Ustura kullananlar,
Güzel insanlar,
Yetenekli insanlar,
Seçilmiş insanlar
Aferin size
Kullanmaya devam edin
Bende gözü kapalı 2 el Coolcut kullanıyorum
Küçük bir itiraf
Atın üstünde kolay tıraş oluyorum,boğanın üstündeyken sol elle zorlanıyorum
(04/08/2013, Saat: 16:20)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04/08/2013, Saat: 16:20)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cobra Classic alsanız,kullansanız usturaları anında satarsınız.
Cobra Classic ile günde 2 defa tıraş olmak istersiniz
Buraya da yazdım
(04/08/2013, Saat: 16:11)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaaa tamam zaaflarimi yuzume vurmayin ama... belki bir cobra ile bir celik ustura da eklenebilir....
Geç bunları geç, ustura kullanamıyorum demiyor da
Günün Tıraşı - Lord Sparhawk - 04/08/2013
Günün Tıraşı - onurstyle - 10/08/2013
Hoffritz aleti ile ilk tirasimi oldum. R41 papucu dama atildi diye bilirim artik. 11c kadar mild fakat r41 kadar etkiliyici tiras oldu.
cok sevdim...
Günün Tıraşı - gamez34 - 10/08/2013
traş öncesi çam yağı kullanabilirmiyim ? biryerleri karıştırırken çam yağı buldumda işe yararmı ?
Günün Tıraşı - ihtilaf - 10/08/2013
(10/08/2013, Saat: 21:05)gamez34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: traş öncesi çam yağı kullanabilirmiyim ? biryerleri karıştırırken çam yağı buldumda işe yararmı ? http://www.geltir.com/forum-34.html
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 12/08/2013
FS 24,
Clinique cream,
Marlbrough soap,
Focus shavette,
7 O'clock,
İmaj Balm
[/align]
Günün Tıraşı - sertaç - 13/08/2013
Semouge 1305
Mühle R89
Bolzano
Dr. Harris Soap
Paşabahçe iğde
444 Balsam
Günlük tıraş olanlara bence en uygun ikili 89 lar ve keskin sayılabilecek jiletler. Buna 34c hd dahil. Dr harris beir da<ha lamyacağım ürünler listesine girmek üzere iyi sabun ama bir daha almam. Semouge 1305'i ise her geçen gün daha çok seviyorum
Günün Tıraşı - FloydianDM - 14/08/2013
Gece tıraşı.
Proraso Yeşil Tıraş Öncesi Krem
Merkur Progress
Beyaz Rapira (2)
Omega 80005
MWF
Pitralon Classic After Shave
Proraso Mavi Tıraş Sonrası Krem
Çok keyifli bir tıraştı. MWF'den çok iyi verim alıyorum, harika bir köpük performansı var, koruyuculuğu ve nemlendiriciliği ile gönlümün bir numarası. Tabac çok iyi bir koruyucu olmasına rağmen, besleyicilik konusunda MWF kadar iyi değil.
Pitralon Classic iyi bir losyon. Ferah kokulu ve sıcak yaz ayları için serinletici. Uygun fiyatıyla denenmeli.
Asıl tıraş sonrası keyfini ise Chivas Regal önderliğinde yapıyorum. Sek ve pürüzsüz.
Günün Tıraşı - asymptote - 14/08/2013
(31/07/2013, Saat: 17:02)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Asyme ayıp olmasın usturacıyız dedik Harikaydı. Jilet çok eski az biraz sorun çıkarır gibi oldu ama ustalığım sayesinde telafi ettim
Çenemi kestim
Geçmiş olsun ve tebrikler.. Elin iyice alışınca artık usturadan geriye dönüş olmadığını göreceksin..
Sen tekneyi hazırla, ben de çelikleri hazırlayacağım..
Günün Tıraşı - sertaç - 14/08/2013
Gillete Super Adj. black Short
Astra Yeşil
Dr. Harris
Kiehl's Razor Bump Relief
444 Balsam
Semouge Soc II
Sabunla ilgili sıkıntım var istediğim köpüğü bir türlü elde edemiyorum. Onun haricinde Bu kiehl's ürününü kolonya asprin yapmak istemeyenler kullabilir gayet başarılı.
|