Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 14/08/2013
VieLong Horse Hair 24 mm,
Proraso soap,
merkur 1904,
Gillette silver blue.
Günün Tıraşı - deVille - 14/08/2013
Oakmoss Mania
Musgo Real Glyce Oakmoss pre-shave soap
Musgo Real Oakmoss tıraş Kremi
JAGUAR 1071 fırça
Gillette Fatboy adjustable @3 @9
Shark super stainless tıraş bıçağı
Avon True Force EDT (oakmoss notası içeriyor)
Kiehl's razor Bump
Oakmoss yapıştırıcı kokusu beni benden alıyor
MROM ve Jaguar uyumu inanılmaz... Ufak bir parça krem ve az bir eforla en az 4 perdelik köpük oluşuyor.
İki perdelik keyifli bir tıraş.
Sent from my iPad using Tapatalk
Günün Tıraşı - tipsol - 14/08/2013
(14/08/2013, Saat: 11:07)deVille Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oakmoss Mania
JAGUAR 1071 fırça
Kiehl's razor Bump
MROM ve Jaguar uyumu inanılmaz... Ufak bir parça krem ve az bir eforla en az 4 perdelik köpük oluşuyor.
Hocam bu kokuyu gecen birlikte çalıştığım bir arkadasımda hissettim yaklaştım bu koku nedir cok hoşuma gitti dedim oda true force avon diyince şaşırdım hem ucuz hem baya iyi degilmi.
Günün Tıraşı - deVille - 14/08/2013
Ustadim
Genelde avon parfumu kullanmam parfum tercihim de genelde amber misk ya da deri notali kokular olsa da bu parfumde sevdigim kokunun oakmoss oldugunu anladim. Boylece musgo realde de bu koku oldugunu ogrenince aldim. Acqua di selva ki eskiden dayim kullanirdi kokusuNa bayilirdim iceriginde oakmoss bulunmakta
Yani oakmoss da oakmoss
(14/08/2013, Saat: 15:42)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (14/08/2013, Saat: 11:07)deVille Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oakmoss Mania
JAGUAR 1071 fırça
Kiehl's razor Bump
Hocam bu kokuyu gecen birlikte çalıştığım bir arkadasımda hissettim yaklaştım bu koku nedir cok hoşuma gitti dedim oda true force avon diyince şaşırdım hem ucuz hem baya iyi degilmi.
Sent from my BlackBerry 9800 using Tapatalk
Günün Tıraşı - porsuk - 14/08/2013
Thiers Issard Historique 6/8 Yarım Hollow Spartacus Koç Boynuzu Ustura
Simpson Chubby 2 Best Badger Tıraş Fırçası
Mitchell's Woolfat Tıraş Sabunu
Clinique Post-Shave Soother Beard Control
Günün Tıraşı - zamak1917 - 15/08/2013
füme sabun, ls 26 finest,
vintage apollo, polsılver sı, 4711 kolonya.
Günün Tıraşı - sertaç - 15/08/2013
Vie Long
Dr. Harris Soap
Merkur 34c HD
Astra Yeşil
Kiehl's Razor Bumb Relief
444 Balsam
Sabun hariç sıkıntısız bir tıraş oldu bu sabunla bi yıldızım barışmadı kıvamlı bir köpük yapamıyorum bir türlü.
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 15/08/2013
(15/08/2013, Saat: 11:05)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vie Long
Dr. Harris Soap
Merkur 34c HD
Astra Yeşil
444 Balsam
Sabun hariç sıkıntısız bir tıraş oldu bu sabunla bi yıldızım barışmadı kıvamlı bir köpük yapamıyorum bir türlü.
Üstadım bir de bu metodu deneseniz acaba istediğiniz kıvamı yakalayabilir misiniz..
Marlborough ile işe yarıyor
Günün Tıraşı - sertaç - 15/08/2013
(15/08/2013, Saat: 11:08)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (15/08/2013, Saat: 11:05)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vie Long
Dr. Harris Soap
Merkur 34c HD
Astra Yeşil
444 Balsam
Üstadım bir de bu metodu deneseniz acaba istediğiniz kıvamı yakalayabilir misiniz..
Marlborough ile işe yarıyor
Akşam deneyeyim üstadım marlborough bendekide...
Günün Tıraşı - porsuk - 15/08/2013
Teşekkürler. 3 bant kıllar beyaz normalde. Islak olduğu için veya fotoğraftan olabilir. Kullanımı pure kadar değil ama silvertip fırçalardan daha sert geldi bana. 2 kez kullandım köpük yapmak biraz uğraştırıyor şimdilik. Chubby hem çok farklı hem çok iyi. Kılları en yoğun fırça Chubby belki de. Köpüğe sabuna doymuyor. Çok iyi su tutuyor. Deneye deneye öğreneceğiz artık. Zamanla fırça da alışır tabi. Köpüğü yapınca da sür sür bitmiyor köpük.
(15/08/2013, Saat: 18:18)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Chubby ne kadar pure badger gibi gözüküyor gerçekte de öyle mi yoksa fotografta mı öyle cıkmış ?
Bendeki chubby 1 best var sanki best değil super badger acaba böyle bir durum mu var diye merak ettim ?
Usturanız çok hoş bu arada...
|