En Son Ne Aldınız ? - newbie - 05/11/2019
Ben değil ama babam almış bugün 50 tl
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 05/11/2019
(05/11/2019, Saat: 17:58)ErkanY. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umarım güzel bir tıraş çıkartır komşum.
25tl guzel
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atamantrede sitesine de bakın komşum geçen yıl 11 liraya mi ne almıştım.
(05/11/2019, Saat: 18:21)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siparişlerim geldi, galiba biraz abarttım Uzunca bir süre masraf etmeden deneme yanılma yapmayı ve tecrübe etmeyi planlıyorum.
Komsum maşallah kaç faktoryel eder burası ?
Aylarca farklı kombinasyon deneyebilirsiniz
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Southwestern - 05/11/2019
(05/11/2019, Saat: 18:21)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siparişlerim geldi, galiba biraz abarttım Uzunca bir süre masraf etmeden deneme yanılma yapmayı ve tecrübe etmeyi planlıyorum.
Komsum iyi gunlerde kullan. Sabunlar vs. guzel ama o WS Classic ve Rimei tras aletleri buyuk ihtimalle ileride kullanmayacagin urunler. Herkes genelde baslarken bunlari aliyor, ama bana kalirsa biraz israf. Keske bir DE89 veya R89 ile baslasaydin. Garanti ediyorum makine arayisina gireceksin o sabunlar, kremler bitmeden
RE: En Son Ne Aldınız ? - OrhanAslan - 05/11/2019
Uzunca bir süre mi? İnşallah diyelim komşum. Hayırlı olsun, güzel tıraşlar...
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mehmets - 05/11/2019
(05/11/2019, Saat: 19:50)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum iyi gunlerde kullan. Sabunlar vs. guzel ama o WS Classic ve Rimei tras aletleri buyuk ihtimalle ileride kullanmayacagin urunler. Herkes genelde baslarken bunlari aliyor, ama bana kalirsa biraz israf. Keske bir DE89 veya R89 ile baslasaydin. Garanti ediyorum makine arayisina gireceksin o sabunlar, kremler bitmeden
+1
Ben Rimei aldiktan cok kisa sure sonra R89 aldim. Bir daha da Rimei dolaptan cikmadi
En Son Ne Aldınız ? - CtrlKML - 05/11/2019
Gifts&Care sağolsun yıllardır aradığım Super Platinumları 13 günde teslim etti. Yine merak ettiğim Croma’lar da cabası oldu. Supermax denemelik, Elios’u yumuşak kesimi nedeniyle beğeniyorum, Bolzano’ya hayranım.
EJ tıraş kremi de sürpriz hediye çıktı paketten.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 05/11/2019
(05/11/2019, Saat: 22:23)CtrlKML Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gifts&Care sağolsun yıllardır aradığım Super Platinumları 13 günde teslim etti. Yine merak ettiğim Croma’lar da cabası oldu. Supermax denemelik, Elios’u yumuşak kesimi nedeniyle beğeniyorum, Bolzano’ya hayranım.
Üretim yeri Fransa yazıyordu komşum sitede. Size gelen ürünlerde de Fransa mı yazıyor kontrol edebilir misiniz acaba ?
En Son Ne Aldınız ? - CtrlKML - 05/11/2019
(05/11/2019, Saat: 22:29)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üretim yeri Fransa yazıyordu komşum sitede. Size gelen ürünlerde de Fransa mı yazıyor kontrol edebilir misiniz acaba ?
Rusya Komşum, paketi açar açmaz ona baktım. Sitede yanlış yazıyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 05/11/2019
(05/11/2019, Saat: 22:30)CtrlKML Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rusya Komşum, paketi açar açmaz ona baktım. Sitede yanlış yazıyor.
İyi komşum o halde bildiğimiz jiletler.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - JohnLocke - 05/11/2019
(05/11/2019, Saat: 22:23)CtrlKML Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gifts&Care sağolsun yıllardır aradığım Super Platinumları 13 günde teslim etti. Yine merak ettiğim Croma’lar da cabası oldu. Supermax denemelik, Elios’u yumuşak kesimi nedeniyle beğeniyorum, Bolzano’ya hayranım.
Komşum hayırlı olsun yorum bekliyoruz jiletle ilgili.
|