Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 15/08/2013
EJ Best Badger,
TOBS senstive cream,
Muhle R41,
Astra SP,
SALSİL Jel..
Akne tedavisine başladım.
Tahriş ve izleri Aspirinli kolonya metodu ile büyük ölçüde yok ettim, 1-2 hafta Salsil tedavisinden sonra, kantaron yağı ile kalanları tamamen izole edip, daha sağlıklı ve keyifli bir cilt üzerinde tıraşlar olacağıma inanmaktayım..
Günün Tıraşı - ihtilaf - 15/08/2013
Mornetto Hocam
Bu süreci hergün fotoğraflayıp bir konu olarak bize sunarsanız çok makbule geçer.
Görelim yeni ay parçası Mornetto'yu
(15/08/2013, Saat: 20:59)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJ Best Badger,
TOBS senstive cream,
Muhle R41,
Astra SP,
SALSİL Jel..
Tahriş ve izleri Aspirinli kolonya metodu ile büyük ölçüde yok ettim, 1-2 hafta Salsil tedavisinden sonra, kantaron yağı ile kalanları tamamen izole edip, daha sağlıklı ve keyifli bir cilt üzerinde tıraşlar olacağıma inanmaktayım..
(15/08/2013, Saat: 21:10)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mornetto Hocam
Bu süreci hergün fotoğraflayıp bir konu olarak bize sunarsanız çok makbule geçer.
Görelim yeni ay parçası Mornetto'yu
(15/08/2013, Saat: 20:59)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJ Best Badger,
TOBS senstive cream,
Muhle R41,
Astra SP,
SALSİL Jel..
Ok üstadım..
Günün Tıraşı - tipsol - 15/08/2013
(15/08/2013, Saat: 21:55)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cobra Classic
Feather Super Pro Jilet
Shavemac 220 Two Band
Tobs Avacado
Proraso AS
Fırçanın hastasiyiz.
Günün Tıraşı - onurstyle - 15/08/2013
SOC 2-Band
TOBS Avocado
Cobra Classic Razor
Feather Professional Blades
Myrsol Formula C
Ilk tirasim oldu haliyle Cobra ile. Cok ama cok izirgan bir alet. Ilk kez R41 kullandigim gün aklima geldi. Umarim bunada asik olmayi basaricagim. Cok temiz bir tiras oldu. Biraz daha dikkatli olmam lazim.
Günün Tıraşı - Delidumrul - 15/08/2013
(15/08/2013, Saat: 22:37)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SOC 2-Band
TOBS Avocado
Cobra Classic Razor
Myrsol Formula C
Ilk tirasim oldu haliyle Cobra ile. Cok ama cok izirgan bir alet. Ilk kez R41 kullandigim gün aklima geldi. Umarim bunada asik olmayi basaricagim. Cok temiz bir tiras oldu. Biraz daha dikkatli olmam lazim.
Hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim, cobranın agresifliğini almış demekki
(15/08/2013, Saat: 23:52)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim, cobranın agresifliğini almış demekki
Şuna kobra demesek mi?
Yüksek müsadelerinizle bi uyuzluk yapim,
Kobra deyince aklıma şu geliyo ; çok özür..
Şu güzelliğin neresi agresif Allah aşkına
Günün Tıraşı - onurstyle - 16/08/2013
(15/08/2013, Saat: 23:52)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (15/08/2013, Saat: 22:37)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SOC 2-Band
TOBS Avocado
Cobra Classic Razor
Myrsol Formula C
Hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim, cobranın agresifliğini almış demekki
Sagol abi, harbiden bunu adini bosuna Cobra koymadilar.
Günün Tıraşı - Delidumrul - 16/08/2013
(15/08/2013, Saat: 23:59)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (15/08/2013, Saat: 23:52)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim, cobranın agresifliğini almış demekki
Şuna kobra demesek mi?
Yüksek müsadelerinizle bi uyuzluk yapim,
Kobra deyince aklıma şu geliyo ; çok özür..
Şu güzelliğin neresi agresif Allah aşkına
Hocam bende forumdan af dileyerek bir geyik yapayım konuyu fazla dağıtmadan
Biz Kobra demiyoruz zaten Cobra diyoruz
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 16/08/2013
O zaman olur, tamam
Kavram kargaşasına son! konu dağılmasın, herkesi kendi alemine bırakalım...
|