Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 16/11/2019
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun, keyifle kullanılsın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 16/11/2019
Koleksiyona eklenen yeni ürünler hayırlı olsun @erfa Fatih. İyi günlerde keyifle kullan.
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - erfa - 16/11/2019
(16/11/2019, Saat: 22:08)Değer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @erfa Yeni ürünlerin hayırlı olsun Fatih abi iyi günlerde kullan. Teşekkür ederim @Değer Mehmet
(16/11/2019, Saat: 22:17)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun, keyifle kullanılsın. Teşekkür ederim @Sh@dow Doğan
(16/11/2019, Saat: 22:19)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koleksiyona eklenen yeni ürünler hayırlı olsun @erfa Fatih. İyi günlerde keyifle kullan.
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun. Teşekkür ederim @batmanforever Volkan abi
En Son Ne Aldınız ? - Aedan - 16/11/2019
G@c indiriminde 180 e geldi tipine hastayım gelsin bakalım
Bir de bunlar yolda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - turkoglum13 - 16/11/2019
Hayirli olsun @erfa Fatih abi,, koleksiyon genisliyor, zevlkle takip ediyorum
@aedan Emre komsum hayirli olsun. Razorock 400 fircalarini uzun zamandir takipteyim. Bi turlu almak nasip olmadi. Keyifli kullanimlar...
En Son Ne Aldınız ? - Aedan - 16/11/2019
(16/11/2019, Saat: 23:25)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayirli olsun @erfa Fatih abi,, koleksiyon genisliyor, zevlkle takip ediyorum
@aedan Emre komsum hayirli olsun. Razorock 400 fircalarini uzun zamandir takipteyim. Bi turlu almak nasip olmadi. Keyifli kullanimlar...
Teşekkür ederim
En Son Ne Aldınız ? - newbie - 17/11/2019
Babama hediye olarak aldığım set. Kelebek tip sevdiği için bunu tercih ettim. 11-11 indiriminden.
En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 17/11/2019
Hayırlı olsun. Bugün n11de gördüm bu ürünü. Alet ile ilgili fikrinizi duymak isterim kullanım sonrası. Fırça ve sabundan ziyade.. (:
Tüm komşulara da yeni ürünleri bu vesile ile hayırlı olsun..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - newbie - 17/11/2019
(17/11/2019, Saat: 00:05)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun. Bugün n11de gördüm bu ürünü. Alet ile ilgili fikrinizi duymak isterim kullanım sonrası. Fırça ve sabundan ziyade.. (:
Tüm komşulara da yeni ürünleri bu vesile ile hayırlı olsun..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Babama hediye olduğu için ben kullanmayacağım komşum ama elime aldığında ilk izlenimim kısa sap Merkür 42c kullanan biri olarak sapının çok uzun olduğu oldu. (Adeta badana fırçası gibi). Belki hep kısa sap kullandığım içindir. Ama görsel ve kalite hissiyatı olarak beklediğimden iyiydi. Babamın yorumlarını aktarırım kullandığında ?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - erfa - 17/11/2019
Teşekkür ederim @turkoglum13 Mehmet , @FearOfATG Caner.
@Aedan , @newbie yeni ürünleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
|