Cvp: En Son Ne Aldınız ? - erfa - 26/11/2019
Tüm arkadaşlara yeni ürünleri hayırlı olsun.
@Soner sabunlar helva gibi göründü gözüme .Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 26/11/2019
Sabunlar hayirli olsun Soner hocam. Ilginc sabunlar popi olabilir her an forumda. (:
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Soner - 26/11/2019
Teşekkürler arkadaşlar. Ürünler Tayland tan geldi, 1 yıldır uğraşıyordum getirtmek için. Sanırım Türkiye de ilk kullanan benim. Caner evet sabunlar forumda popi olurmu bilmem ama benim popim oldu bile çoktan
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - osaka23 - 26/11/2019
(26/11/2019, Saat: 19:24)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
@pundoe emre abi sayesinde gormustum bu sabunlari zencefillisinin cok hos bir kokusu vardi hayirli olsunn
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AltKapalı - 26/11/2019
(26/11/2019, Saat: 19:24)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ... Hayırlı olsun Soner komsum
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Onur komşum. Benimde aklıma düşüren kendisi idi zamanında Tayland başlığında sormuştum, bunu tavsiye etmişti. Sağolsun harika sabunlar çıktı. Emre @pundoe komşuma çok teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 26/11/2019
Hayırlı olsun komsum. Tayland'da arkadaşım var şaşırtıcı bir şekilde öylece posta ile gelmesi mümkün müdür nasıl olur ki istesem
Posta ile ülkemize sabun girişi yasak malesef. Gelse bile kargo sabun fiyatı kadar tutar, artı gümrükten geçerse vergi eklenir pek mantıklı değil. En güzeli yolcu beraberinde gelmesi ben öyle getirtebildim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 26/11/2019
(26/11/2019, Saat: 21:24)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Posta ile ülkemize sabun girişi yasak malesef. Gelse bile kargo sabun fiyatı kadar tutar, artı gümrükten geçerse vergi eklenir pek mantıklı değil. En güzeli yolcu beraberinde gelmesi ben öyle getirtebildim.
Teşekkür ederim komsum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 26/11/2019
@Soner komşum iyi günlerde kullanın sabunlarınızı ayrıca yorumlarınızıda mutlaka bekliyoruz.
|