En Son Ne Aldınız ? - hardhungry - 02/12/2019
(02/12/2019, Saat: 13:25)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seviyorum böyle ince düşünen firmaları. Kutu içinden tek kullanımlık balsam çıktı. Bu arada koku eski tarz "old school" bir koku. 70'lerin maskülenleri gibi, ki zaten bu marka da eski kafalı bir antika. Yaklaşık 5-6 yıl öncede kullanmıştım. Black Friday ayağına uyguna bulunca aldım bir tane. Yolda da bir tane Zino var gelen.
Çok güzel kokudur. Lise yıllarımda çok popülerdi. Ankara da Amerikan pasajından alırdık . Hangi siteden sipariş verdiniz acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm komşular yeni ürünlerini güzel günlerde kullansınlar
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 02/12/2019
(02/12/2019, Saat: 17:58)hardhungry Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel kokudur. Lise yıllarımda çok popülerdi. Ankara da Amerikan pasajından alırdık . Hangi siteden sipariş verdiniz acaba
Ben şu meşhur Efsane Cuma'ya "Yol" veren en bilindik "Trend" siteden aldım. Ama şimdi bakınca bitmiş görünüyor. Zaten sepete attığımda da son 2 adet diye uyarmıştı.
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 02/12/2019
Mühle kara Cuma fırsatını kaçırmayalım dedim
İkinci paketi aldım attım zulaya...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 02/12/2019
(02/12/2019, Saat: 18:34)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Mühle kara Cuma fırsatını kaçırmayalım dedim
İkinci paketi aldım attım zulaya...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zulaya havlu attınız diyebilir miyiz komşum?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Don Quijote - 02/12/2019
Silinebilir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Southwestern - 02/12/2019
(30/11/2019, Saat: 15:18)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: r89 la bizi kandırmaya çalışması milyar dolarlık şirket gilette e yakışmamış. Ne yani istese güzel bir alet üretemez miydi?
Bu aralar herkes Gillette'e vuruyor Heritage'in kafasinin Almanya'da, ismini vermedikleri (tabii ki Muhle) bir uretici tarafindan uretildigini okudum Reddit'te. R89 klonu olsa bile, Heritage'in ABD'de fiyati R89'dan ucuz ve guzel bir kutuyla geliyor. Gillette'in sahibi olan P&G zaten yillardir klasik tras pazarinda (bkz The Art of Shaving). Gillette pazari deniyor bu tarz urunlerle. Ama zaten kimse Gillette'ten bir Slim, bir Black Beauty uretimi beklemesin, bu urunlerle ilgili ellerinde ne bir uretim tesisi, ne de know-how oldugunu sanmiyorum.
En Son Ne Aldınız ? - kiwi21 - 02/12/2019
Beni bu illete bulastiran Denizcan a.k.a @DenizKSK 'a hurmetlerimle
edit : Tapatalk'ta düz görünen fotoğraflar masaüstü sitede yan görünüyor. Olası boyun ağrıları için kusuruma bakmayınız
En Son Ne Aldınız ? - Mustafa40 - 02/12/2019
Tum komsularimin urunleri hayirli olsum
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|