RE: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 03/09/2017
@Dikdik_s üstad Teşekkürler.
@Tahir abi sağolun, Bioderma kullanınca sonucu paylaşın, merak ettim. Sıhhatler olsun
Günün Tıraşı - GartBnx - 03/09/2017
Gartbnx....
RE: Günün Tıraşı - Tahir - 03/09/2017
@bayercy üstadım 3/4 gün moladan sonra tıraş pürüzsüz oldu.. Biodermayı hafta içide denemek istiyorum. Hem hassas hemde Jel olması çok iyi bir pre- shave kayganlık hissi verdi. Bir iki deneme sonrası tekrar haberleşelim Kardeşim
Günün Tıraşı - -mali - 03/09/2017
(03/09/2017, Saat: 20:47)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gartbnx....
Şık olsun üstat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - Dragon - 04/09/2017
3 gün aradan sonra rahat bir tıraş oldu. Uzun süre sonra kullandığım en güzel kokuya sahip kolonya. Bildiğiniz tütün kolonyası gibi değil, daha yumuşak ve etkili bir koku. Çikolata, karamel, tütün karışımı gibi birşey. Tütün kokusu sevenlerin denemesini tavsiye ederim
RE: Günün Tıraşı - Bruce - 04/09/2017
Günün Tıraşı - Dr.Fahrenheit - 05/09/2017
Komsularim hatirlarsaniz arife gecesi guzel bir bayram tirasi olacagim derken solugu hastanede almistim.
Bugun artik sakalli gezmeye daha fazla dayanamadim. Tabi Ali Biyikli'yi tarihin tozlu raflarina kaldirdigim icin, devre mulke (iyiki) getirdigim 34C ile tiras oldum. Sag isaret parmagimdaki iki dikis nedeniyle sol elle tiras olmak zorunda kaldim. Normalde sol elimi tirasta hic kullanmamisken, tum yuzumu sol elle tiras etmek biraz hissiz geldi. Bir de Progress ve Ali Biyikli'dan sonra 34C ile tiras olmak Mach 3 ile tiras kadar guvenli geldi. Aslinda bunu bir ovgu olarak soylemiyorum. Jileti yuzumde tam hissedememek biraz tatsiz oldu ama bir onceki tirasta jileti (ve sonrasında iğne ipliği) parmagimin derinliklerinde hissettigim icin bu duruma aldiris etmedim, tiras olabildigime sevindim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı - dikdik_s - 05/09/2017
@Bruce
Komsum ustura ve kayıs harika duruyor, usturanın markası nedir.
@Dr.Fahrenheit
Tekrar gecmis olsun komsum. Al rolentiye 34c ile bir sure.
RE: Günün Tıraşı - Bruce - 05/09/2017
(05/09/2017, Saat: 03:22)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bruce
Komsum ustura ve kayıs harika duruyor, usturanın markası nedir.
Eyvallah Üstad ustura Wacker Chevalier 6/8.
RE: Günün Tıraşı - neoromancer - 05/09/2017
Komşum sıhhatler olsun..keskin ve kalite jilet arayışının -tercihinin-buralara uzanacağı belliydi Tebrikler
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|