En Son Ne Aldınız ? - 3RD1 - 16/12/2019
İmpa Alışverişi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 16/12/2019
Bugün güzel İmpa yaptı.
Tüm yeni alınan ürünler hayırlı olsun.
En Son Ne Aldınız ? - Yeraltndnntlr - 17/12/2019
11.11 siparişime sonunda kavuştum. İlk defa porsuk kullanıyorum farklı ve güzel gerçekten. Bazı arkadaşlarda koku varmış benimkiler de hiç yoktu nerdeyse. Sentetik çok yumuşak ama ıslanınca çok küçülüyor 21 çapı. Sentetik için en az 25 alınmalı bence. Diğerleri de impa' dan. Sabun ise guzel güzel de kurlar cok yuksek. İnşallah düşer ilerleyen zamanlarda. Aslında fiyatını 30 br olarak dusunuyorum. Fircada ki tasarrufu sabunu harcadık diye kendimi avutuyorum birazda
VIA_A3_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Dumanus - 17/12/2019
(17/12/2019, Saat: 22:38)Yeraltndnntlr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 11.11 siparişime sonunda kavuştum. İlk defa porsuk kullanıyorum farklı ve güzel gerçekten. Bazı arkadaşlarda koku varmış benimkiler de hiç yoktu nerdeyse. Sentetik çok yumuşak ama ıslanınca çok küçülüyor 21 çapı. Sentetik için en az 25 alınmalı bence. Diğerleri de impa' dan. Sabun ise guzel güzel de kurlar cok yuksek. İnşallah düşer ilerleyen zamanlarda. Aslında fiyatını 30 br olarak dusunuyorum. Fircada ki tasarrufu sabunu harcadık diye kendimi avutuyorum birazda
VIA_A3_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaqi metal firca cok guzel gorunuyor komsum, iyi gunlerde kullanman dilegiyle...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Yeraltndnntlr - 17/12/2019
(17/12/2019, Saat: 22:51)Dumanus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaqi metal firca cok guzel gorunuyor komsum, iyi gunlerde kullanman dilegiyle...
Teşekkür ederim komşum. Ben de en çok onu beğendim. Moka'nın sap kısmı biraz büyük buldum.
En Son Ne Aldınız ? - forevermore07 - 18/12/2019
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Asktm - 18/12/2019
En Son Ne Aldınız ? - matrakçı - 18/12/2019
Razorus’tan gelenler... Bakalım yeni domuzcukla anlaşabilecek miyim? Kullanmayı pek sevmesem de hediye olarak gönderdikleri arko sabun için teşekkür ederim.
RE: En Son Ne Aldınız ? - U A K - 18/12/2019
(18/12/2019, Saat: 17:04)matrakçı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Razorus’tan gelenler... Bakalım yeni domuzcukla anlaşabilecek miyim? Kullanmayı pek sevmesem de hediye olarak gönderdikleri arko sabun için teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Komşum yeni ürünleriniz hayırlı olsun fırça merak ettiğim bir fırçaydı ilk kullanımdan sonraki yorumlarınızı almak isterim saygılar
HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - matrakçı - 18/12/2019
(18/12/2019, Saat: 17:19)U A K Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum yeni ürünleriniz hayırlı olsun fırça merak ettiğim bir fırçaydı ilk kullanımdan sonraki yorumlarınızı almak isterim saygılar
HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim komşum. Tabii kullandıktan sonra seve seve yorumlamaya çalışırım. İlk geldiğinde iki kez köpürtüp duruladıktan sonra içinden 5-6 tane şeffaf batıcı kıl temizledim, ortasında biraz daha var gibi duruyordu; ama şimdilik soğuk su içinde dolapta beklemeye aldım. 3 gün bekletip break-in hızlandırmayı deneyeceğim. Bu arada ben de bu fırçayı alırken @onur7 komşumuzun 610 incelemesinden faydalandım ( http://www.geltir.com/showthread.php?tid=11430 ). Kıl yapıları ve uzunlukları aynı, sadece sapları farklı. Akrilik sap daha kısa diye ben bunu tercih ettim; ama sanırım bu da biraz daha kaygan. Saygılarımla.
|