Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 31/10/2017
Cümleten sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 31/10/2017
(31/10/2017, Saat: 13:48)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Cümleten sıhhatler olsun
Bundan sonra “vur deyince öldürmek” nedir diye soranlara bu resmi gösterirsiniz Sıhhatler olsun abi,enfes
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - pilotic - 31/10/2017
@ahraz +1 .
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 31/10/2017
@Nani Kuş
Babababa botokslu fotolarını sevsinler senin.
Saltuk kardesin secmelerinden dun tırasımızı bu arkadasla gecirdik. Kokusu cok hos ama ne yazıkki varla yok arasında cok hafif. Kopugu krem santi kıvamında oluyor ama bazı kremlerde oldugu gibi kopuk yuzde sonme yapabiliyor beklerseniz. Koruma vs. iyi ama benim gibi kuru ciltliler icin nemlendirmesi iyi seviyede diyemiyecegim. Musgo Real deneyip sevenler varsa onun 1 tık daha kalitelisi diyebilirim. Musgo nedense bana sentetik geldi kopugu sevemedim ama aramızda cok seven dostlarımız oldugunu biliyorum. Dedigim gibi o urune ok iseniz bunu da seversiniz.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 31/10/2017
R41 makine halen favorim.
Yaqi fırçayı şaşıtıcı derecede başarılı buldum, almayı düşünen varsa düşünmeden tavsiye ederim.
L'occitane Cade Tıraş Sabunu ile harikalar yarattı
@dikdik_s, @Nani Kuş, @Mert_ komşularım sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - gr00v3r - 31/10/2017
@Nani Kuş
Çerçevelenip duvara asılır bu ne güzellik
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 31/10/2017
@ahraz @pilotic @dikdik_s @pisPorsuk @gr00v3r komşularım teşekkür ederim . @neoromancer abimizin fotoları yanında bizimki amatör kalıyor .
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Mert_ - 31/10/2017
@PisPorsuk Teşekkür ederim sizede.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 31/10/2017
Herkese sihhatler olsun--@Nani Kuş kardeşim emin ol benim fotoların da yanında çok amatör kaldığı nice Üstad var..mesele sebat, azim ve kararlılık.. öhhö , öhhö (pipolu ağızdan çıkan öksürük ) ...şaka bir yana seninde ciddi bir mesafe aldığını görüyoruz hepbirlikte..değilmi arkadaşlar
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 31/10/2017
@neoromancer
Abi nani kus, photoshop'cu bulmus, parayla yaptırıp duzeltiyo diyorlar. Camur gibi fotoyu duzeltiyolarmıs yeminle.
|