Cvp: En Son Ne Aldınız ? - connect - 26/12/2019
@dbkan yaklaşık 1,5 senedir vetiveri severek kullanıyorum. Kutunun dibini gördüm ama en az 2 ay daha gider diye düşünüyorum. Yenisi yolda geliyor. Parfüm ve losyonda var vetiver , dediğiniz gibi koku olayı kişiden kişeye değişir. Tarifi ne kadar doğrudur ama böyle otsu odunsu bir koku severek kullanıyorum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dbkan - 26/12/2019
(26/12/2019, Saat: 14:49)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Araba olsa ciğerini tarif edeyim ama..
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(26/12/2019, Saat: 15:02)connect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dbkan yaklaşık 1,5 senedir vetiveri severek kullanıyorum. Kutunun dibini gördüm ama en az 2 ay daha gider diye düşünüyorum. Yenisi yolda geliyor. Parfüm ve losyonda var vetiver , dediğiniz gibi koku olayı kişiden kişeye değişir. Tarifi ne kadar doğrudur ama böyle otsu odunsu bir koku severek kullanıyorum. yorumlar için teşekkürler
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 26/12/2019
Araba olsa ciğerini tarif edeyim ama..
@tarkaner komşum bizim @Samet e sanayide marş motoru anlatmışlar tık anlamamış ne etsek
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 26/12/2019
Beyler yeni ürünleriniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 26/12/2019
(26/12/2019, Saat: 15:33)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Araba olsa ciğerini tarif edeyim ama..
@tarkaner komşum bizim @Samet e sanayide marş motoru anlatmışlar tık anlamamış ne etsek Subarunun değildir, ilgisini çekmemiştir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Samet - 26/12/2019
Tüm dostlara cicileri hayırlı olsun...
@tarkaner ağabey gözümüz aydın, daha arkasıda var bekle
@Nani Kuş dede ben boxer dedikçe usta marş dedi bundan mütevellit anlaşamadık. O boxerden anlamadı ben marştan
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - connect - 27/12/2019
Burak Bey sağolsun yardımcı oldu. Foguere olanıda yolda, geldiğinde üç silahşörleri tamamlayacağım.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 27/12/2019
(26/12/2019, Saat: 22:08)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm dostlara cicileri hayırlı olsun...
@tarkaner ağabey gözümüz aydın, daha arkasıda var bekle
@Nani Kuş dede ben boxer dedikçe usta marş dedi bundan mütevellit anlaşamadık. O boxerden anlamadı ben marştan Komşuda pişer bizede düşer demişler .
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 27/12/2019
@connect komşum sağlıkla güzel anılarla kullanın .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - connect - 27/12/2019
@Nani Kuş komşum teşekkür ederim.
|