Cvp: En Son Ne Aldınız ? - nightshave - 29/12/2019
(29/12/2019, Saat: 16:19)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç denemedim ama Geofatboy bir videosunda sabunları mikrodalgada eritiyordu. Gliserin bazlı sabunlar mikrodalga fırında eritilebilir. Ama bu her çeşit sabun için uygun olmadığını biliyorum, yüksek ısıdan dolayı içeriklerinin bozulma ihtamali var diye biliyorum. Triple milled sabunları rendeleyip kaplara basmanın daha doğru olduğunu okumuştum, yada sabunu küçük parçalara ayırıp sıcak suda biraz beklettikten sonra iyice yumuşayınca parmaklada basılabilir.
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 29/12/2019
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 30/12/2019
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
RE: En Son Ne Aldınız ? - onur7 - 30/12/2019
(29/12/2019, Saat: 20:19)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Hocam iyi günlerde kullanın. Chiseled Face şu sıralar gözüme kestirip almayı istediğim bir-iki sabundan birisi. Genel performansı ve özellikle koku başarımı ne düzeydedir acaba?
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Sofistike - 30/12/2019
Yeni ürünler hayırlı olsun. Sağlıkla kullanılması dileğiyle.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 30/12/2019
(30/12/2019, Saat: 19:47)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yeni ürünler hayırlı olsun. Sağlıkla kullanılması dileğiyle.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Gürkan Bey ToBS a bayılacaksınız. Tabac tan daha iyi olduğunu oğlum söyledi, bugün bende denedim ve aynen katılıyorum.
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: En Son Ne Aldınız ? - Sofistike - 30/12/2019
(30/12/2019, Saat: 20:06)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gürkan Bey ToBS a bayılacaksınız. Tabac tan daha iyi olduğunu oğlum söyledi, bugün bende denedim ve aynen katılıyorum.
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tobs ürünlerini bende herkes gibi denemek istiyordum, yeni fırsat buldum ve aldım benim beklentimde yüksek umarım bende sizin gibi beğenirim.
Komşum, yorumunuz ve temenniniz için teşekkür ederim.
Hayırlı akşamlar.
En Son Ne Aldınız ? - -mali - 30/12/2019
@GartBnx üstada teşekkürler sabunu vardı kokusunu çok sevmiştim parfümünüde sağolsun Burak bey sayesinde aldım. Kokusu (bana göre) çok güzel. Maskülen bir tarzı var, oldukça da kalıcı tavsiye ederim.
En Son Ne Aldınız ? - tanios74 - 31/12/2019
Geçen hafta denemek için aldığım Tiger jilet... İlk defa esmer bir jilet gördüm. Böyle mi hep bu arkadaş?
Keskinliğini ise ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Sadece 3 saniye dayanabildim.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - hlkkzn - 31/12/2019
kokusu güzelmiş
|