RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Mert_ - 17/11/2017
(17/11/2017, Saat: 14:43)Mavibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum çok güzel bir sodt tıraş aleti çok şıkmış merak ettim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler.Fatip Retro
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 17/11/2017
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 17/11/2017
@neoromancer
Abi bi ara bu ceruttinin saatlerine taktıydım, bunun parfumu de mi varmıs ilkkez goruyorum. Sıhhatler olsun yine harika foto baba.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 18/11/2017
(17/11/2017, Saat: 23:54)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer
Abi bi ara bu ceruttinin saatlerine taktıydım, bunun parfumu de mi varmıs ilkkez goruyorum. Sıhhatler olsun yine harika foto baba.
Eywallah kardeş..ewet Cerutti burda günlük tüketici piyasasına hitab eden bir marka,yani rossmann larda DM lerde vs,,satılıyor...bu AS olan indirime girmişti alıp bir deneyeyim dedim,koku fena değil ama etki epeyce bir yakıcı..havalar biras daha serinlerse anca kullanırım bir dahakine bildiğin yangın yeri yapıyor ortamı.
ayrıca TR de bir platformda markanın tanıtımı ve değerlendirmesi yapılmış belki ilgini çeker diye linkide veriorum..Selam ve Sevgiler buralardan
http://www.parfumforum.com/cerruti-1881-parfumu-hakkinda-t885/
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 18/11/2017
Abi bu o zaman zaten kozmetik firması gunumuzde aslında, saat işini ek gelir olarak yapıyor, yada saat sektorunde ayrı bir firmaya isim hakkını sattı. Sagol abi bilgilendirdigin icin.
Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 18/11/2017
(18/11/2017, Saat: 00:29)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi bu o zaman zaten kozmetik firması gunumuzde aslında, saat işini ek gelir olarak yapıyor, yada saat sektorunde ayrı bir firmaya isim hakkını sattı. Sagol abi bilgilendirdigin icin.
Cerruti 1881 eşimin bana flört dönemindeyken aldığı ilk parfüm ,baharatlı kokusu beni cezbetmemişti ama asıl işleri kozmetik.Saat değil.
Günün Tıraşı (SOTD) - DeaKeN - 18/11/2017
İyi haftasonları. Sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 18/11/2017
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim .
Günün Tıraşı (SOTD) - Dragon - 18/11/2017
(18/11/2017, Saat: 00:21)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eywallah kardeş..ewet Cerutti burda günlük tüketici piyasasına hitab eden bir marka,yani rossmann larda DM lerde vs,,satılıyor...bu AS olan indirime girmişti alıp bir deneyeyim dedim,koku fena değil ama etki epeyce bir yakıcı..havalar biras daha serinlerse anca kullanırım bir dahakine bildiğin yangın yeri yapıyor ortamı.
ayrıca TR de bir platformda markanın tanıtımı ve değerlendirmesi yapılmış belki ilgini çeker diye linkide veriorum..Selam ve Sevgiler buralardan
http://www.parfumforum.com/cerruti-1881-parfumu-hakkinda-t885/
1881 i görünce aklıma Atatürk geldi. Bi ilgisi var mı bilmem ama bir daha kozmetikçide görünce bir kokusuna bakacağım.
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 18/11/2017
Sotd... Geltir LE
Sabun ve losyonu çok beğendim, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|