Cvp: En Son Ne Aldınız ? - SKYBRAVE - 04/02/2020
(04/02/2020, Saat: 16:35)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burak abi sağolsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre Hocam Timeless oyundan çıkıyor mu yoksa Hayırlı olsun yeni ürünleriniz, hepsi birbirinden güzel maşallah. PannaCrema ile ilgili yorumunuzu bekliyorum. Bu arada birkaç sayfa öncesinde "keşke benim olsa" tarzında bir yorum okumuştum. Dikkat edin derim
En Son Ne Aldınız ? - Aedan - 04/02/2020
(04/02/2020, Saat: 16:52)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emre Hocam Timeless oyundan çıkıyor mu yoksa Hayırlı olsun yeni ürünleriniz, hepsi birbirinden güzel maşallah. PannaCrema ile ilgili yorumunuzu bekliyorum. Bu arada birkaç sayfa öncesinde "keşke benim olsa" tarzında bir yorum okumuştum. Dikkat edin derim
Sağol üstadım
Timeless 1 numaram o değişmez
Panna ben de merak ediyorum deneyeyim hemen yarın
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 04/02/2020
Sağda ki hediye
Güzel insana teşekkürlerimi sunuyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
(04/02/2020, Saat: 16:56)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Timeless 1 numaram o değişmez
Böyle diye diye en sonunda bana da aldıracaksınız
(04/02/2020, Saat: 16:56)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Panna ben de merak ediyorum deneyeyim hemen yarın
Bu sabun için MdC'den bile iyi diyenler var o yüzden merak ediyorum. MdC sevenler benim düşüncem değil bu aman yanlış anlaşılma olmasın
@PisPorsuk Ümit Bey sizin bu sabunlar ve Cella'nız da hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
En Son Ne Aldınız ? - Aedan - 04/02/2020
(04/02/2020, Saat: 17:04)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle diye diye en sonunda bana da aldıracaksınız
Bu sabun için MdC'den bile iyi diyenler var o yüzden merak ediyorum. MdC sevenler benim düşüncem değil bu aman yanlış anlaşılma olmasın
Ben mdc yeni aldım ve kullandım
Şimdi de panna geldi
Objektif yorumlayacağım
Timeless al üstadım pişman etmez
(04/02/2020, Saat: 17:05)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Timeless al üstadım pişman etmez
Alet pişman etmez etmesine de Emre Hocam aması var işte
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 04/02/2020
timeless kafa çok kalın
benim gibi burun altı takıntılıysanız özellikle burun deliklerinin birleştiği yeri temizleyemiyorsunuz
plaka kalın olduğu için
çok olmuyor taymless haberiniz olsun sonra demedi demeyin
(04/02/2020, Saat: 17:04)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PisPorsuk Ümit Bey sizin bu sabunlar ve Cella'nız da hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun...
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 04/02/2020
(04/02/2020, Saat: 17:13)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: timeless kafa çok kalın
benim gibi burun altı takıntılıysanız özellikle burun deliklerinin birleştiği yeri temizleyemiyorsunuz
plaka kalın olduğu için
çok olmuyor taymless haberiniz olsun sonra demedi demeyin
teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun... Ben bıyık bıraktım, olur o zaman bana
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - hlkkzn - 04/02/2020
üstadlara yeni ürünler hayırlı olsun güle güle kullansınlar
En Son Ne Aldınız ? - kirmizibalik - 04/02/2020
Fırça ve sabun için Burak Bey'e çok teşekkür ederim.
|