RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 12/12/2017
@pilotic komşum ne yapalim teknolojinin nazinda oynuyoruz resmen. Tesekkur ederim tavsiye icin.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - pundoe - 13/12/2017
GFT Coral Skin Food
Futur klon
Simpson Chubby 2 Super Badger
Faena Delicato Tiras Sabunu
Misir gevregi kasesi
Su fotolarim amatorlukten bir turlu kurtulamiyor, gondermekten hicap duyuyorum sizinkileri gordukce
(Su faena'yi da en sonunda yiyip olucem o olacak, bu nasil bir kokudur)
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 13/12/2017
Tüm dostlara sıhhatler olsun..
Rockwell 6C (5)
Palmolive tıraş kremi
Tipsoft superfine 2 band fırça
Pitralon tıraş losyonu
Astra yeşil jilet(3)
Manisa pütürlü çini kase
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Alp83 - 13/12/2017
@marek
sıhhatler olsun
bu palmolive tıraş kremi nasıl herkes çok güzel diyor bi arko dan iyi prorasodan kötümü mesela
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 13/12/2017
@Alp83 teşekkür ederim.Palmolive tıraş kremini dün bir kardeşim hediye olarak getirdi.İlk kez kullanıyorum.Köpük yapma konusunda gayet başarılı.Oluşan köpük bana ince gelmesine rağmen asıl etkiyi tıraştan sonra gördüm.Koruyuculuğu yüksek bir krem diyebilirim.Tıraşımdan saatler sonra bile etkisi hissediliyor.Proraso ile kıyaslayamayacağım çünkü kullanmadım.Arko tıraş kreminden daha güzel bir kokusu ve daha yüksek koruyuculuğu var.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - pilotic - 13/12/2017
@Alp83 Arko'dan daha kötü tıraş kremi var mı pek emin değilim. Varsa da o kreme ulaşmak çok kolay değildir. Palmolive market ürünleri içinde işini yapan iyi bir tıraş kremi. Fiyatını göz önünde bulundurursanız, rahatlıkla fiyatının hakkını veriyor diyebiliriz.
Aslında Arko krem için de aynı şey söz konusu. O da fiyatının hakkını veriyor. 2-3 liraya tıraş kremi satılırsa performansından da pek şikayetçi olunmaması gerekir.
Arko sabun neden üretiliyor ve neden daha farklısı/iyisi üretilmiyor onu biliyoruz. Berberlere hitap eden bir ürün Arko sabun. Ama Arko krem niye üretiliyor şimdi düşünüyorum ve cevap bulamıyorum.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 13/12/2017
(13/12/2017, Saat: 12:30)Alp83 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @marek
sıhhatler olsun
bu palmolive tıraş kremi nasıl herkes çok güzel diyor bi arko dan iyi prorasodan kötümü mesela
Kulaktan kulaga oynu gibi oldu bu, kimsenin gunahını almayalım kardes, kimse demedi cok guzel diye, uygun fiyatlı tıras kremlerinin konusuldugu bir konuda, arada ben palmolive i onerdim. Yurt dısında seveni coktur, uygun fiyatıyla palmolive i de bir denemenizi oneririm dediydim. Konu bundan ibaret, bir deneyin belki begenirsiniz.
Arko bizim klasigimizdir yaglı ciltli arkadaslar severek en ucuz sekilde kullanabilir, onu krem santi kopugu gibi dusunun ama tıras esnasında cilt bakımı, tıras sonrası yumusaklıgı vs. beklemeyin, onu degistirmeklede ugrasmayın, Arko o sekil diye gonlumuzde yerini oturtalım.
Sordugun soru icin cevap subjektif olacak; Arko ki benim icin her zaman en dusuk degerde olacak kuru cildimden dolayı Arko<Palmolive<Proraso gibi dusunebilirsin.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 13/12/2017
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - pilotic - 13/12/2017
@neoromancer üstad bu sefer fındık fıstık yok ama idare ederiz sorun değil
Sizin bu günün tıraşı fotoğrafları bana, hani 50-60 sene önce çekilen aile fotoğrafları olur ya, işte onları hatırlatıyor.
Şunun gibi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - protti - 13/12/2017
Bazen unuturum seyahatlerde sabunu kremi otellerin hap kadar sabunu ile tıraş olurum cillop gibi de olur. Hiçbir insanın yüzü diğerine benzemediğine göre yüzünü tıraş etmesi niye benzesin ? Hacı şakir sabunla da tıraş olursun fırçalama süren uzar, bol kimyasallı jelle de olursun süre kısalır. Az zararlı optimum tıraşı sağlayan sabun en iyi sabundur senin için . Kafkasya, Kırgızistan, Nepal de sabun köpürmez suyun kirecinden 6 ayda bitiremediğin sabun 1 ayda dayanmaz üstelik adama keyifde vermez. Seçim, zaman, mekan ... Sözün özü her tecrübe , ücrete tabi alıp deneyip doğruyu bulmak gerek .
|