Günün Tıraşı - Erdem - 29/08/2013
bugün daha heyecanlı bir iş günüydü, sabah barley'i kargodan aldım, işe gittim. ama akşam gelmek bilmiyor. ve evdeyim. az önce bende hibrit tıraşa son verenlerden olarak aranızdayım, ve forumda yeni bir üye olarak ilk yorumumu yapmış bulunuyorum.
EJ de89 Barley
Perma-Sharp
İsana Badger Fırça
Arko Tıraş Sabunu
İHA Şap
Eyüp Sabri Limon
Blueness Balm
tahriş ve kesiksiz 2 perde
Sonuç; bunca yıldır geçen tıraş günlerime yazık, ben daha önce hiç tıraş olmamışım, bugüne kadar tıraş olduğumu sanmışım
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 29/08/2013
(29/08/2013, Saat: 20:18)Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bugün daha heyecanlı bir iş günüydü, sabah barley'i kargodan aldım, işe gittim. ama akşam gelmek bilmiyor. ve evdeyim. az önce bende hibrit tıraşa son verenlerden olarak aranızdayım, ve forumda yeni bir üye olarak ilk yorumumu yapmış bulunuyorum.
EJ de89 Barley
Perma-Sharp
İsana Badger Fırça
Arko Tıraş Sabunu
İHA Şap
Eyüp Sabri Limon
Blueness Balm
tahriş ve kesiksiz 2 perde
Sonuç; bunca yıldır geçen tıraş günlerime yazık, ben daha önce hiç tıraş olmamışım, bugüne kadar tıraş olduğumu sanmışım
Merhaba bölümü niyetine Hoşgeldiniz Erdem
Günün Tıraşı - FloydianDM - 30/08/2013
Merkur Progress
Beyaz Rapira (1)
Omega 80005
Wilkinson Sword Stick Sabun
Speick After Shave Losyon
Wilkinson Sword'un çubuk sabununu ikinci kez kullandım komşularım. Lanolin de içeriyor. Almanya'dan çok ucuza almıştım. Koruyuculuğu ve tıraş sonrası bıraktığı hissiyat oldukça iyi, kokusu ise sıradan. Fiyatına göre olağanın çok üzerinde bir ürün. Keşke fazla alsaymışım.
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 30/08/2013
FS 24,
Ali Bıyıklı ustura,
Derby,
Fitjar soap,
Ali Bıyıklı şap.
Ali bıyıklı sedeften çok daha iyi jileti içine alıyor, jilete yandan bakıldığında neredeyse yok gibi.. Ama tıraşı olağanüstü rahat ve istediğiniz açıyı hemen verebiliyorsunuz.
Sedefte jilet oldukça dışarıda kalıyor, sedefte açıyı ayarlayamadığım için yüzüme saplamıştım.
Sedefleri attım, çelik, kamisori günlük tıraş malzemesi olana kadar Ali Bıyıklı ve Focus jiletli ustura çok daha rahat tıraş veriyor onlardan alacağım tabi 3-4 tane çok değil. Tane 1.5 TL
foto kalitesi için özür..
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 30/08/2013
Usturaların ikisi de sıfırdır ve ilk kez jilet takılmıştır.
Alttaki sedefle Ali Bıyıklı arasında çok fark var.. Aynı şeklindeki yorumlara katılmıyorum..
Günün Tıraşı - tamer26 - 30/08/2013
Coolcut4 Ustura
Beyaz Rapira Jilet
Arko Sabun
Jaguar 236 Fırça
Ali Bıyıklı Şap
Bolu Çam Kolonyası
Moraller bu aralar bozuk olunca yaklaşık 10 gündür tıraş olmuyordum. Bugün 3 perdelik bir tıraş oldum, yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim. Normalde yanak kısmını sadece yandan alıp, tersten almayı düşünmezdim, bu kez 3. perde de birde tersten aldım. Tam anlamıyla bebek poposu suratı hissettim Çam kolonyası da tıraşın üstüne mükemmel oldu, fakat uzun süre tıraş olmadığım için boyun bölgesinde bir tahriş olacakmış gibi hissediyorum, hayırlısı
Günün Tıraşı - sertaç - 31/08/2013
Gillete British Tech
Bolzano
MWF
The Bluebeards Revenge Pure Badger
Adidas
Makine ve jilet iyi bir ikili oldular sorunsuz bir tıraş yaşadım. MWF muazzam bir sabun.
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 31/08/2013
(31/08/2013, Saat: 11:45)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gillete British Tech
Bolzano
MWF
Adidas
Makine ve jilet iyi bir ikili oldular sorunsuz bir tıraş yaşadım. MWF muazzam bir sabun.
Sıhhatler olsun üstadım, bu jilet her makineyle kusursuz iş yapıyor, mild makine ile haftada bir jilet değiştirmek kaydıyla 5-6 kez son güne kadar konforundan en ufak bir his kaybettirmiyor, bu jilete hayranım..
Günün Tıraşı - onurstyle - 31/08/2013
Semogue OC Special Edition 2012
Institut Karite sabun
Mühle R101 eski kafasi ile
Rapira jilet
444
Myrsol Formula Extra
Bugün ilk kez eski kafa ile tiras oldum. bekledigimden cok farkli bir deneyim oldu. cok güzel tahrissiz, temiz tiras oldum. tiras sirasinda cikan sese bayildim. fatip aletinden bile daha etkili cikan ses. yeni ve eski kafalar cok farkliymis. cok dikkat etdim tiras sirasinda. ben eski kafayi cok begendim.
Günün Tıraşı - sertaç - 31/08/2013
(31/08/2013, Saat: 16:41)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31/08/2013, Saat: 11:45)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gillete British Tech
Bolzano
MWF
Adidas
Sıhhatler olsun üstadım, bu jilet her makineyle kusursuz iş yapıyor, mild makine ile haftada bir jilet değiştirmek kaydıyla 5-6 kez son güne kadar konforundan en ufak bir his kaybettirmiyor, bu jilete hayranım..
Üstadım gerçekten çok kaliteli jilet haklısınız hem keskinlik iyi hem tahriş sıfır. Biraz pahalı olmasa tam stoklanmalık
|