Cvp: En Son Ne Aldınız ? - MetsGo - 12/02/2020
Yurtdışından 2 kere aldım oldspice losyon ikisi de hayal kırıklığıydı
Eski 90 ların oldspice i değil
Ama alan arkadaşlara hayırlı olsun şişesinin nostaljik hatıratı bile keyif verecektir .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 13/02/2020
Bu olivos sabunlarını kim paylastıydı, @Ibra35 kardes sen mi paylastın, kullanıyorum memnunum demistin?
Yapmayın kardesler zaafım var diyorum
En Son Ne Aldınız ? - oguzkagan - 13/02/2020
Keşke herkesin zaafı sizinki gibi mis kokulu tertemiz olsa @dikdik_s komşum sabundan zaaf olmaz olsa olsa artı puan olur
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - jegal - 13/02/2020
(13/02/2020, Saat: 01:39)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu olivos sabunlarını kim paylastıydı, @Ibra35 kardes sen mi paylastın, kullanıyorum memnunum demistin?
Yapmayın kardesler zaafım var diyorum
----------------------------------------------------------------------
@dikdik_s bu nedir abi tükan mı açtın ne yaptın güzel günlerde kullanman dileğimle
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 13/02/2020
@jegal
Jegal ustteki olivosları aldım yeni, digerleri evde kullanılmayı bekleyen kucuk sabun koleksiyonu diyelim birikmis.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 13/02/2020
Geçtiğimiz günlerde iKon X3 slant kafa için alınık ilanı açmıştım. Daha 24 saat geçmeden bir mesaj geldi @dikdik_s üstadımızdan.
Ve işte sonuç
Hediyeleri için de ayrıca teşekkürler. Her ikisi de deneyimlemediğim ürünlerdi. Treet markasını zaten severim. Bu 7 days'ini de merak ederdim. TOBS zaten buram buram hindistan cevizi kokuyor.
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 13/02/2020
iMPA Ticaret ziyareti ganimetleri...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
En Son Ne Aldınız ? - matrakçı - 13/02/2020
(13/02/2020, Saat: 18:05)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iMPA Ticaret ziyareti ganimetleri...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Haslinger de gelmiş herhalde, siteye ne zaman ekleneceğiyle ilgili bilgi var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 13/02/2020
Resimdeki iki Haslinger ürünü de biraz önce eklenmiş siteye.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Fenotip - 13/02/2020
Dezenfektan şart. Açıkçası birçok yolu olsada sirke, kaynar su vs. ben uğraşamadım.
|