![]() |
EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ (/showthread.php?tid=9901) |
Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 19/01/2019 Komşularım Ödeme için aşağıdaki iban adresini kullanıyorum. IBAN: TR 96 0006 4000 0013 4191 2320 92 iŞ BANKASI KEMAL DEMİROK Adına. NOT: Geçen seferki organizasyonda olduğu gibi açıklama kısmına forum Nick Name'inizi yazmanızı rica edeceğim komşularım. Gelen havale & EFTler arasında rahatlıkla sizi bulabileyim. Rica etsem ödeme yaptıktan sonra özel mesajdan ödeme yaptığınıza ilişkin mesaj atarsanız listeyi anlık güncellemem konusunda yardımcı olmuş olacaksınız Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize: 1. @FearOfATG Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 2. @Ibra35 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 3. @Men-Sup Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 4. @osaka23 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 5. @Bostani Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 6. @marek Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 7. @turkoglum13 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 8. @blaster Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 9. @nicky Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 10. @mimaras Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 11. @habaz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 12. @ZuLu Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 13. @arandur Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 14. @fgok Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 15. @Kaya42 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 16. @sarpedon Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 17. @manuple Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 18. @Pele69 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 19. @FurkanErdem Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 20. @hknz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 21. @Aersin Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 22. @ArdıçKatranı Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 23. @starex Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 24. @Infinitum Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 25. @ekilic2 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 26. @Auditor Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 27.@Mühendis Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 28. @finwe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 29. @pundoe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 30. @yunusso Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 31. @fatihbyfah Teşekkür ederim Ödeme Alındı 32. @hidalgo Teşekkür ederim. 33. @SKYBRAVE Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 34. @blackserum Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 35. @DenizKSK Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 36. @aegean Teşekkür ederim. 37. @ Mehmet_G Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 38. @Zıpkın Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 39. @Hüseyin İbiş Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI - LANOLİNLİ (EK TALEP) 40. @Tolga Yurdaer Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI X2 - LANOLİNLİ X2- TATLI BADEM YAĞLI- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI (EK TALEP) 41. @suuat Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI (EK TALEP) 42. @abdussamedy Teşekkür ederim (EK TALEP) 43. @süvari Teşekkür ederim. LANOLİNLİ-KANTARONLU-TATLI BADEMLİ- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI (EK TALEP) 44. @AltKapalı Teşekkür ederim. KANTARONLU - LANOLİNLİ (EK TALEP) Komşularım hala ek talep alabiliyorum. Saygılar. Not: Don yağlı Sabun için çalışmalar başlamıştır sevgili komşularım. Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 20/01/2019 Komşularım Ödeme için aşağıdaki iban adresini kullanıyorum. IBAN: TR 96 0006 4000 0013 4191 2320 92 iŞ BANKASI KEMAL DEMİROK Adına. NOT: Geçen seferki organizasyonda olduğu gibi açıklama kısmına forum Nick Name'inizi yazmanızı rica edeceğim komşularım. Gelen havale & EFTler arasında rahatlıkla sizi bulabileyim. Rica etsem ödeme yaptıktan sonra özel mesajdan ödeme yaptığınıza ilişkin mesaj atarsanız listeyi anlık güncellemem konusunda yardımcı olmuş olacaksınız Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize: 1. @FearOfATG Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 2. @Ibra35 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 3. @Men-Sup Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 4. @osaka23 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 5. @Bostani Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 6. @marek Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 7. @turkoglum13 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 8. @blaster Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 9. @nicky Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 10. @mimaras Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 11. @habaz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 12. @ZuLu Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 13. @arandur Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 14. @fgok Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 15. @Kaya42 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 16. @sarpedon Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 17. @manuple Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 18. @Pele69 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 19. @FurkanErdem Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 20. @hknz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 21. @Aersin Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 22. @ArdıçKatranı Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 23. @starex Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 24. @Infinitum Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 25. @ekilic2 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 26. @Auditor Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 27.@Mühendis Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 28. @finwe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 29. @pundoe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 30. @yunusso Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 31. @fatihbyfah Teşekkür ederim Ödeme Alındı 32. @hidalgo Teşekkür ederim. 33. @SKYBRAVE Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 34. @blackserum Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 35. @DenizKSK Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 36. @aegean Teşekkür ederim. 37. @ Mehmet_G Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 38. @Zıpkın Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 39. @Hüseyin İbiş Teşekkür ederim Ödeme AlındıKANTARON YAĞLI - LANOLİNLİ (EK TALEP) 40. @Tolga Yurdaer Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI X2 - LANOLİNLİ X2- TATLI BADEM YAĞLI- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI (EK TALEP) 41. @suuat Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI (EK TALEP) 42. @abdussamedy Teşekkür ederim (EK TALEP) 43. @süvari Teşekkür ederim. LANOLİNLİ-KANTARONLU- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI (EK TALEP) 44. @AltKapalı Teşekkür ederim. KANTARONLU - LANOLİNLİ (EK TALEP) Komşularım hala ek talep alabiliyorum. Saygılar. Not: Don yağlı Sabun için çalışmalar başlamıştır sevgili komşularım. Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 20/01/2019 An itibariyle Lanolinliler üretilmeye başlandı... akşamın ilerleyen saatlerinde bitmiş ürünlerin fotoğrafları burada yayınlayacağım Saygılar... Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - themis07 - 20/01/2019 Sayın komşum sevgi ve selamlar. Elinizde var ise 1 adet KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU ile 1 adet LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU da ben alabilirim.Kolaylıklar dilerim. EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 21/01/2019 Arkadaşlar, Lanolinli sabunlar döküldü, dinleniyorlar. Hafta içi Tatlı badem yağlı sabunları ve ek talepleri dökmeyi planlıyorum. Saygılar... ![]() ![]() ![]() SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 21/01/2019 (20/01/2019, Saat: 22:08)themis07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın komşum sevgi ve selamlar. Elinizde var ise 1 adet KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU ile 1 adet LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU @themis07 komşum talebinizi üretim listesine aldım. ek talep üretimini bu hafta içi tamamlamayı planlıyorum listeyi yarın akşam güncelleyeceğim Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 21/01/2019 Komşularım Ödeme için aşağıdaki iban adresini kullanıyorum. IBAN: TR 96 0006 4000 0013 4191 2320 92 iŞ BANKASI KEMAL DEMİROK Adına. NOT: Geçen seferki organizasyonda olduğu gibi açıklama kısmına forum Nick Name'inizi yazmanızı rica edeceğim komşularım. Gelen havale & EFTler arasında rahatlıkla sizi bulabileyim. Rica etsem ödeme yaptıktan sonra özel mesajdan ödeme yaptığınıza ilişkin mesaj atarsanız listeyi anlık güncellemem konusunda yardımcı olmuş olacaksınız Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize: 1. @FearOfATG Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 2. @Ibra35 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 3. @Men-Sup Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 4. @osaka23 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 5. @Bostani Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 6. @marek Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 7. @turkoglum13 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 8. @blaster Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 9. @nicky Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 10. @mimaras Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 11. @habaz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 12. @ZuLu Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 13. @arandur Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 14. @fgok Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 15. @Kaya42 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 16. @sarpedon Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 17. @manuple Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 18. @Pele69 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 19. @FurkanErdem Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 20. @hknz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 21. @Aersin Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 22. @ArdıçKatranı Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 23. @starex Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 24. @Infinitum Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 25. @ekilic2 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 26. @Auditor Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 27.@Mühendis Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 28. @finwe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 29. @pundoe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 30. @yunusso Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 31. @fatihbyfah Teşekkür ederim Ödeme Alındı 32. @hidalgo Teşekkür ederim. 33. @SKYBRAVE Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 34. @blackserum Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 35. @DenizKSK Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 36. @aegean Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 37. @ Mehmet_G Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 38. @Zıpkın Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 39. @Hüseyin İbiş Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI - LANOLİNLİ (EK TALEP) 40. @Tolga Yurdaer Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI X2 - LANOLİNLİ X2- TATLI BADEM YAĞLI- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI (EK TALEP) 41. @suuat Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI (EK TALEP) 42. @abdussamedy Teşekkür ederim Ödeme Alındı (EK TALEP) 43. @süvari Teşekkür ederim. Ödeme Alındı LANOLİNLİ-KANTARONLU- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI (EK TALEP) 44. @AltKapalı Teşekkür ederim.Ödeme Alındı KANTARONLU - LANOLİNLİ (EK TALEP) 45. @themis07 Teşekkür ederim. KANTARONLU- LANOLİNLİ (EK TALEP) Arkadaşlar LANOLİNLİ için daha fazla ek talep alamıyorum. Kantaronlu, Tatlı Bademli ve 50cc Şişede Kantaron yağı için talepler hala açık. Saygılar... Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - ArdıçKatranı - 22/01/2019 (19/01/2019, Saat: 23:53)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Not: Don yağlı Sabun için çalışmalar başlamıştır sevgili komşularım. Bu süper haber gözümden kaçmış, beni şimdiden listeye ekleyebilirsin üstad ![]() Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 22/01/2019 Tamamdır üstad, eğer güzel bir sabun olursa ve Ankara tayfa "olmuş bu" derse. Etkinligin ilk sirası sizin ![]() RE: Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - FearOfATG - 22/01/2019 (22/01/2019, Saat: 09:43)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamamdır üstad, eğer güzel bir sabun olursa ve Ankara tayfa "olmuş bu" derse. Etkinligin ilk sirası sizinYeni organizasyonun liste başı bile belli oldu. ![]() ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi |