RE: Günün Tıraşı (SOTD) - przpe - 28/12/2017
Siftahı yapalım bakalım.
Rimei & FS Best Badger 20mm
Bir diğer SOTD (Song of the day) : https://www.youtube.com/watch?v=KXqKswtX_KU
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Tahir - 28/12/2017
@bayercy Ercan kardeşim’
Sıhhatler olsun çok keyifli bir set ve tıraş olmuş..
“Birds of a feather flock together” demeden geçemiyeceğim, Bu gün İmpa dan bir SV Felce de ben
alıp ilk tıraşımı oldum Felce çok güzel bir koku..
Bu arada güzel hediyeniz “Vergulde hand” hala kıyıp bitiremediğim kokusunu çok beğendiğim bir sabun kardeşim
@przpe komşum,
Sıhhatler olsun..Tütsülü kokulu mum ışığında şık bir foto ve romantik bir “eşini seven akşam tıraşı” olmuş Yeni makineyi merakla bekliyoruz ?
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 29/12/2017
#ikondlcslant#4711kölnkolonge#rocneltitanyumblackhandle#MdCvetiver# @pilotic -geltirpekşir
Cümleten sıhhatler olsun
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - przpe - 29/12/2017
@Tahir Komşum çok teşekkür ederim. Henüz sevecek bir eş bulamasak da, uzun uzadıya bir akşam tıraşı candır. : ) Yeni makine yılbaşından sonra gelecek büyük ihtimalle. : )
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Tahir - 29/12/2017
@Nani Kuş Devrim üstadım,
Sıhhatler olsun, Nostaljik ve tablo gibi bir foto olmuş..
Tabii set her zamanki gibi top kalite
Bende sizin jilet önerilerinizin yakın takipci ve uygulayıcısı olarak, slanta jilet tercihinizi merak ettim kardeşim?
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - pilotic - 29/12/2017
@Nani Kuş üstad sıhhatler olsun. Ben henüz kullanmadım. Haber verin iyi kurulamazsa Buldan'a gidip satıcının kafasına geçirelim .
@Tahir ağabey teşekkürler
İkon X3 den gelen alışkanlıkla polsilveri tercih ettim fakat yüzümü gülümsetmedi ikon dlc slant için bir sonraki tıraşımda personna tarzında konforlu jilet seçimi yapacağım . Her zaman söylediğim bir söz jilet sadece cild seçmez ayrıca makina da seçer . Hangi makinaya hangi jilet uyumlu ? Yüzünüzü gülümseten
@pilotic komşum teşekkür ederim . Piloticpekişirler oldukça kaliteli
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 29/12/2017
@prizbe komşum @Nani Kuş üstadım sıhhatler olsun çok hoş paylaşımlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Mavibu komşum teşekkür ederim .
Ek not : @ahraz Caner üstadın slant incelemesinde özelikle belirtmişti en agresif slant ikon dlc diye ayrıca personna jileti ile kullanımını tavsiye ediyor .
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 29/12/2017
|