RE: En Son Ne Aldınız ? - donniebrasco - 23/02/2020
(22/02/2020, Saat: 22:32)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sağlıkla Kullanın . Makinalar ayrıca güzel incelemelerinizide bekleriz . Teşekkür ederim komşum. Özellikle razorock Eco incelenmesi gereken bir alet. Paketi açar açmaz ilk denemeyi yaptım. Değerlendirme yapmak için bir iki hafta sadece bunu kullanıp düşüncelerimi yazmayı düşünüyorum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ahmet12345 - 23/02/2020
Tüm komşularımızın yeni ürünleri hayırlı olsun
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dimitraki - 23/02/2020
ABD den gelen guzelikler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - erfa - 23/02/2020
Tüm arkadaşlara yeni ürünleri hayırlı olsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - umok - 23/02/2020
Alınanlar bakıyor iç çekiyorum hayırlı olsun komşularım güle güle kullanın
En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 24/02/2020
Burak Beye bu güzel aletler ve daha önce denemediğim bu jiletleri hediye olarak gönderdiği için çok teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Serkan1221 - 24/02/2020
Balıkeser kolonyası bidiğin kokusu arko kolonyalarına benziyor. Bayağı yoğun. Uzun sürede kokuyor.
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mustafa40 - 24/02/2020
(24/02/2020, Saat: 14:56)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burak Beye bu güzel aletler ve daha önce denemediğim bu jiletleri hediye olarak gönderdiği için çok teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel günlerde kullanın komşum ben de hazan olanini kullanmıstım. Kertil Çam bir kolonyadan fazla.
Edit: Kolonya için yorum yazacaktım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - apple34 - 24/02/2020
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Belki tam 3 ay sağlık problemlerim yüzünden hala tam olarak nefes alamasamda sanırım bir ameliyatın en güzel yanı sonrası sigarayı tamamen bırakmış olmam oldu. 2 farklı makine almıştım daha sonra fotoğraflarım ama bugün impa ticaret mustafa abimi ziyaret ettim. Ayrıca dün gece yarısı isteğimi geri çevirmemek adına bana son derece yardımcı olan @gartbnx burak beye teşekkürü bir borç bilirim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mustbe - 24/02/2020
@Apple34 geçmiş olsun komşum yeni ürünleri de güle güle kullanın
|