RE: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 29/01/2018
(29/01/2018, Saat: 12:09)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağol kardeşim.Sabun dağıtımlarınıda kısmen tamamladım.
''Hayat paylaşınca güzel..''
Bu arada Sticky nin performansını nasıl buldun?
Bana göre değilmiş Personna'yı çok beğendim ama, Permasharp gibi geldi bana, takılmadan çekmeden temiz net kesiyor, artı olarak zarfında tutkal da yok etrafı kirletmiyor.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - recklesstr - 29/01/2018
(28/01/2018, Saat: 22:48)hidalgo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum tıraş kasesini nereden aldınız.
Komşum, çatal bıçak satan bir mağazada "bambum" ürünleri satıldığını gördüm, "gocce şekerlik" olarak 2 model vardı biri daha büyük 3 parça idi, bu da 2 parça olan 10-11 cm çapında bir şekerlikti, bunu tıraş kasesi yaparım diye alıp kullandığım bir ürün yalnız bambu bağlantı noktalarından biri çatlayıp 4-5mm kadar açıklık yaptı, çok suya dayanıklı değilmiş, biginize.
(29/01/2018, Saat: 10:47)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Baba bu sete kostumun, DarthVader mıydı.
Sıhhatler olsun
*Tıraş esnasında ben:
*Not: Resim temsilidir, zaten kartuşlu tercih etmiyorum
Eyvallah abi, size de sıhhatler olsun, sevgiler
Günün Tıraşı (SOTD) - Dragon - 29/01/2018
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 29/01/2018
@recklesstr
Tıras olan Vader fotosuda mı varmıs, cok guldum. Sagolasın komsum.
@Dragon
Rocnel only pictures konusuna da alalım bu fotoları.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 29/01/2018
Beyler hayırlısı ile yakın bir zamanda inceleme geliyor. Son donemde kullandıgım en guzel ve ozel sabun. Muhtesem.
Fırca: Delidumrul Pardus
Makine: Windrose OpenComb Slant
Jilet: Polsilver
Sabun: Wholly Kaw Tallow Edition
AS: Myrosol
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 30/01/2018
Rocnel SE P
Permasharp yarım jilet
Tipsoft superfine 2 band
Clubman as
Proraso sandalağacı sabun
Tüm dostlara sıhhatler olsun.Rocnel ile 2. Tıraştan sonra çok daha iyi anlaşıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Ümit Bilgi - 31/01/2018
Günaydın.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 31/01/2018
Herkese zevkli, tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Güzel bir inceleme yazısı ile, benim de kullandıktan sonra çok beğendiğim Saponifico Varesino sabunu almama vesile olan Serdar Bey'e teşekkür ederim.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 31/01/2018
@Razorlazer
Sıhhatler olsun komsum, tırasınıza azıcık bir keyif katabildiysek ne mutlu bizlere. Keyifli tıraslarınız daim olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - DeaKeN - 31/01/2018
Resimler birbirinden güzel. Sıhhatler olsun herkese. Ben şöyle bir resim bırakıp kaçayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|