Günün Tıraşı (SOTD) - onurcakmak - 11/02/2018
Cuma günü sabah tıraşım
SOTD - 09.02.2018
Razor: Rocnel Adjustable
Brush: Simpson Chubby 2 - Manchurian
Soap: Stirling - Baker Street
AS: Brut - Alaska
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 11/02/2018
Pazar pazar XII...
Lucido AS ve Boellis sabun için @cihankeskin kardeşime teşekkür ederim...
Lucido AS ful mentol olmasına rağmen yakmadı ve benim yağlı cilde çok iyi geldi, bulsakta alsak mümkün olsa...
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 11/02/2018
@onurçakmak, @PisPorsuk komşularım çok şık paylaşımlar sıhhatler olsun. @PisPorsuk komşum Rex i ortaya koyarak polemiğe son vermişsin
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - ckeskin - 11/02/2018
@PisPorsuk, sıhhatler olsun. Buyurun link https://global.rakuten.com/en/search/?k=lucido+after+shave&sm=2&l-id=search_regular genel olarak ama kargosu uçuk oluyor. 20 TL lik ürüne 70 TL kargo çıkıyor.
eBay'den almak da mümkün. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlucido+after+shave.TRS0&_nkw=lucido+after+shave&_sacat=0
amazon.de den de almak mümkün. https://www.amazon.de/LUCIDO-After-Shave-Lotion-japan/dp/B000FQ5L0I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518358282&sr=8-1&keywords=lucido+after+shave
Şuan benim tavsiyem amazon.de den almak olurdu. Son sayfada hızlı kargo yerine ücretsiz kargo seçerseniz kargo 0 TL ye düşüyor.
Günün Tıraşı (SOTD) - Dragon - 11/02/2018
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 11/02/2018
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Alet:Rockwell6c(3)
Fırça:Tipsoft
Sabun:Tabac
Jilet:Feather
A.S:Irisch moos
Günün Tıraşı (SOTD) - onurcakmak - 12/02/2018
SOTD - 11.02.2018
Razor: Heinr. Böker - Arbolito
Soap: J&E Atkinsons I Coloniali
Brush: Pardus Handcraft w/ TGN Silvertip Grade A
AS: Floid - Black
Sabunları kurcalarken, elim en arkalara attığım icoloniali’ye denk geldi, ben de bi kullanayım bugün dedim. Pek sevmemiştim bu sabunu ve uzun bir zaman sonra tekrar kullandım, fikrim yine aynı.
Günün Tıraşı (SOTD) - mehmetgonen - 12/02/2018
Yeni haftaya hazırlık
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 12/02/2018
@onurcakmak
Bro sanırım bi senle ben sevmedik bu sabunu. Tabac kokusunu cok sevmeme ragmen bunun kokusuna, bir turlu alısamadım. Sabun performansı olarak da bana bisey vermedi. Ama sakla 5 sene sonra collectible item olarak fiyat cok yukselebilir kuruyup kalmazsa.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - onurcakmak - 12/02/2018
@Mavibu teşekkür ederim, sizlere de sıhhatler olsun.
(12/02/2018, Saat: 11:48)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurcakmak
Bro sanırım bi senle ben sevmedik bu sabunu. Tabac kokusunu cok sevmeme ragmen bunun kokusuna, bir turlu alısamadım. Sabun performansı olarak da bana bisey vermedi. Ama sakla 5 sene sonra collectible item olarak fiyat cok yukselebilir kuruyup kalmazsa.
Bir de @izbe üstadım sevmez bu sabunu. Ben aslında kokusuyla problem yaşamıyorum, güzel de kokuyor diyebilirim. Benim sevmediğim yanları; köpürmesi bir garip, köpüğün kıvamı bir garip, ne kadar sulu da tutsanız kuruyor vs. vs.
|