Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Samet - 22/04/2020
@zorsakal komşum kullanma imkanınız olduysa eğer yolma çekme var mı keserken ? Moser 1400 almaya niyetim var, bunun için tereddütte kaldım alıp almama konusunda.
En Son Ne Aldınız ? - Jaguar Paw - 22/04/2020
Tüm yeni ürünleriniz hayırlı olsun .
@KAYHAN (Ayhan Bey’den) aldığım Filarmonica Doble Temple 12 (NOS) ulaştı . Usturanın yeterli keskinlikte olduğunu düşündüğümden kısa bir süre çift taraflı kayışlama yaparak kullandım ,
1 günlük sakalım vardı . 2 perdede çok yakın , tahrişsiz rahat bir tıraş verdi . 1 günlük sakalda usturanın geri bildirim sesini çok beğendim . Bu güzel , zarif kolleksiyonluk / kullanımlık ustura İçin Ayhan Bey’e teşekkürler .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chefkara - 22/04/2020
(21/04/2020, Saat: 22:51)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni arkadaşım bugün itibariyle geldi. Dalan hediyesi için @impaticaret Mustafa Bey'e teşekkürler.
Komşum güle güle kullanın rockwell candır
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 22/04/2020
(22/04/2020, Saat: 15:10)Chefkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum güle güle kullanın rockwell candır
Teşekkürler komşum
Herkese yeni ürünleri hayırlı uğurlu olsun..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - KAYHAN - 22/04/2020
(22/04/2020, Saat: 14:57)Jaguar Paw Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm yeni ürünleriniz hayırlı olsun .
@KAYHAN (Ayhan Bey’den) aldığım Filarmonica Doble Temple 12 (NOS) ulaştı . Usturanın yeterli keskinlikte olduğunu düşündüğümden kısa bir süre çift taraflı kayışlama yaparak kullandım ,
1 günlük sakalım vardı . 2 perdede çok yakın , tahrişsiz rahat bir tıraş verdi . 1 günlük sakalda usturanın geri bildirim sesini çok beğendim . Bu güzel , zarif kolleksiyonluk / kullanımlık ustura İçin Ayhan Bey’e teşekkürler .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi @Jaguar Paw Çağlar hocam beğenmiş olmana sevindim,gülegüle kullanın.
En Son Ne Aldınız ? - Kacak - 22/04/2020
@habaz haldun komşuma tekrar teşekkürler. Köpürtme tasının yanına yeni arkadaşı da geldi. Yaqi brothers
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - habaz - 22/04/2020
(22/04/2020, Saat: 17:56)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @habaz haldun komşuma tekrar teşekkürler. Köpürtme tasının yanına yeni arkadaşı da geldi. Yaqi brothers
Birlikte çok şık durmuşlar, güle güle kullanın
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Kacak - 22/04/2020
(22/04/2020, Saat: 17:57)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birlikte çok şık durmuşlar, güle güle kullanın Sağolun komşum. Maviyi seviyorum Takım olsun dedim.
En Son Ne Aldınız ? - Mustafa40 - 22/04/2020
Migroslarda 20 tl komşularım.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - zorsakal - 22/04/2020
(22/04/2020, Saat: 14:31)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @zorsakal komşum kullanma imkanınız olduysa eğer yolma çekme var mı keserken ? Moser 1400 almaya niyetim var, bunun için tereddütte kaldım alıp almama konusunda.
Sadece burun kıllarını aldım..henüz saç kesmedim...moser bildiğim pro alet..ilk izlenimim ev için yeterli olur..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|