Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 25/02/2018
GartBnx.....
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 25/02/2018
Sıhhatler olsun üstat en sonunda bana şu cobrayı aldıracaksın yapma böyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - kokopelli - 25/02/2018
(25/02/2018, Saat: 17:22)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "iKon Tech" ile "Pazar Pazar" keyif tıraşı efsane oldu.
Sarı jilet üçüncü kullanımda banamısın demedi.
Tek perde + rötuş ve bitti (uzun uzun tıraş olmasım vardı oysa)
Bir süre daha iKoncan ile devam etmeye karar verdim. Next tıraş çarşamba 3 günlük sakala gelsin.
Manna di Sicilia kokusu muhteşem, AS yatıştırma süper... Yazacak çok şey var ama neyse pazar pazar kafanızı şişirdim...
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amanın kalp, kalp...ten gideceğim. Pek hoşlar.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 25/02/2018
R.O.B. kremi normalden fazla dökünce kaba bambaşka bir canavara dönüştü Omega sentetikle çok iyi anlaşıp KAI jiletle güzel iş çıkardılar..Herkese sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - kokopelli - 25/02/2018
@neoromancer üstadım, siz jilet kullanmıyorsunuz sanıyordum ben de.
ROB bende kenarda duruyordu. Tavsiyenize uyarak kullanmaya dikkat edeceğim. Teşekkürler.
SeckinB
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 25/02/2018
(25/02/2018, Saat: 21:46)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer üstadım, siz jilet kullanmıyorsunuz sanıyordum ben de.
ROB bende kenarda duruyordu. Tavsiyenize uyarak kullanmaya dikkat edeceğim. Teşekkürler.
SeckinB
@kokopelli komşum ilk gözağrısının yeri hep bir başka olur bilirsiniz hem şu aralar çeliklerin bileme zamanları gelmiş ama tembellikten elim gitmeyince biras böyle devam edeyim dedim....ROB krem sahiden şaşırttı beni ,umarım sizde beğenirsininiz
Günün Tıraşı (SOTD) - Dragon - 25/02/2018
(25/02/2018, Saat: 21:42)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
R.O.B. kremi normalden fazla dökünce kaba bambaşka bir canavara dönüştü Omega sentetikle çok iyi anlaşıp KAI jiletle güzel iş çıkardılar..Herkese sıhhatler olsun
Ben de Rob u bol bol sıkıyordum kaba hep. Böyle çok iyi performans veriyor. Az dökünce çok kabarcıklı ve koruyuculuğu az oluyor. Çok sıkınca koruyucu ve nemlendiriciliği yüksek oluyor. Fiyat da çok düşük olunca bol kullanmanın mahsuru olmuyor
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 26/02/2018
Siftah yapalım dedik.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 26/02/2018
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 27/02/2018
GartBnx.....
|