Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 28/02/2018
Sıhhatler olsun PisPorsuk komşum sotd çok güzel İkon Tech ve R41 kıyasını bende merak ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 28/02/2018
GartBnx.....
Son derece şık bir sotd. Güzel günlerde kullan hayırlı olsun üstat
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Serhan - 28/02/2018
Hayırlı akşamlar..
Shick adjustable
Jovan musk
Vepa king
Arko sabun
Cümleten sıhhatler olsun.
Sıhhatler olsun @Serhan komşum hayırlı akşamlar
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Samet - 01/03/2018
Bir gece tıraşıda benden olsun. Bir aylık Taylor avocado sevdasından sonra uzun zamandır uykuda olan Cella'yı uyandırayım dedim, çokda iyi demişim. Cella hakikaten çok iyi sabun benim için yumuşacık ve rahat bir üç perde tıraş oldum sayesinde. ADP balmıda ikinci kullanışım, içinde ne var o kokuyu hangi bitki, bitkiler veya her ne ise işte veriyorsa o koku beni bizim köyün Haziran'ına götürüyor, kullandıktan sonra ise tıraş olmamışım gibi yüzüm rahat ve durgun. Yapanın eline sağlık ne deyim. Çok sevdim bu balmı.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 01/03/2018
Havalar iyice soğuyunca çay tüketimi had safhaya ulaştı ...Herkese sıhhatler olsun
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 01/03/2018
Ne yapalım, @neoromancer abimiz gibi bahce vardı da bizmi kullanmadık. Kuru kuru idare ettik yaprak bortu bocek
Guncelleme: Yazmayı unutuyorum, yazarsak yeni gelen merak eden komsulara yardımcı oluruz dostlar.
Sabun ve Balm: Amerikan Artisian Declaration Grooming
Makina: R41
Jilet: Wilkinson (2-3 tane cıkmıstı koleksiyondan kullanıp bitirdim.)
Fırca: Pardus Brush
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 01/03/2018
Sıhhatler olsun beyler elinize sağlık paylaşımları görünce önce sıcak bir çay içerim geldi sonra da güzel bir tıraş olasım geldi.
@neoromancer üstat fırçanız çok güzelmiş ilk kez gördüm
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 01/03/2018
(01/03/2018, Saat: 21:33)Mavibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer üstat fırçanız çok güzelmiş ilk kez gördüm
Sağolasın komşum..1senedir beraberiz kendisiyle...aradabir nadiren kullanıyorum soğuk günler için... çok yumuşak huylu bir eleman
|