En Son Ne Aldınız ? - dr_green - 06/05/2020
Herkese yeni ürünleri hayırlı olsun
"I can guarantee the closest shave you'll ever know"
Sweeney Todd
En Son Ne Aldınız ? - zorsakal - 06/05/2020
Geldi minik hediye için @impa ‘ya teşekkür ederim..ilk izlenim parlak,yakışıklı ,kaliteli bir alet..sap ağır..
RE: En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 06/05/2020
(06/05/2020, Saat: 20:49)zorsakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geldi minik hediye için @impa ‘ya teşekkür ederim..ilk izlenim parlak,yakışıklı ,kaliteli bir alet..sap ağır..
Hayırlı olsun, iyi bir tercih yaptınız
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - DenizKSK - 06/05/2020
Yeni alınan ürünler hayırlı olsun. Çok güzel seçimler olmuş.
En Son Ne Aldınız ? - turkoglum13 - 06/05/2020
(06/05/2020, Saat: 18:14)Hüseyin İbiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun komşum fırça çok güzel gözüküyor. G4 sentetik düğüm çok güzel gözüküyor acaba yaqi tuxedo knot ile yumuşaklık ve performans bakımında karşılaştırma şansınız var mı?
Tesekkurler komsum.
Az once kullandim frank shaving g4 24mm fircayi, ancak daha once yaqinin tuxedo serisini kullanmadigim icin karsilastirma yapamayacagim.
Ama yeterli seviye guzellikte backbone var ve kil uclari yumusacik, ki zaten killari simdiye kadar kullandigim (yaqi,muhle,plisson,simpson...) fircalarin hepsinden daha once ince yapida.
Ben cok begendim cok iyi bir firca. Tavsiye ederim.
Farkli sap ve knot secenekleride aliexpress frank shavingte mevcut.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Asktm - 06/05/2020
(06/05/2020, Saat: 20:49)zorsakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geldi minik hediye için @impa ‘ya teşekkür ederim..ilk izlenim parlak,yakışıklı ,kaliteli bir alet..sap ağır..
Hayırlı olsun komşum. Yorumlarını bekliyorum.
En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 06/05/2020
@utunc komşuma teşekkürler, muhteşem fırçalarım oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - jegal - 06/05/2020
@shaving nick hayırlı olsun komşum güzel günlerde kullanasın
En Son Ne Aldınız ? - FurkanB - 07/05/2020
Bu hafta aldığım bütün ürünler bunlar, epeydir tek bir jilet dahi almıyordum, ev hapsi sağolsun tekrar ürünlere sardım iyice.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 07/05/2020
(06/05/2020, Saat: 22:35)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @shaving nick hayırlı olsun komşum güzel günlerde kullanasın
Teşekkürler komşum ilk porsuk deneyimim bakalım, heyecanlıyım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|