En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 08/05/2020
(08/05/2020, Saat: 23:38)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese yeni ürünleri hayırlı olsun
@tarkaner Tarkan abi güzel bir görüşme olmuş keyfiniz daim olsun
"I can guarantee the closest shave you'll ever know"
Sweeney Todd
Komşum bu makina nedir. Altın çok yakışmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - dr_green - 08/05/2020
Gillette New Short Comb komşum.
Altın rengi altın kaplama mı emin değilim. Sap pirinç, üst plaka da pirinç veya bakır sanıyorum. Alt plaka altın kaplama olabilir ama emin değilim
Sweeney Todd
RE: En Son Ne Aldınız ? - habaz - 09/05/2020
(08/05/2020, Saat: 23:58)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gillette New Short Comb komşum.
Altın rengi altın kaplama mı emin değilim. Sap pirinç, üst plaka da pirinç veya bakır sanıyorum. Alt plaka altın kaplama olabilir ama emin değilim
Sweeney Todd Komşum bu alet benim açık taraklı aletlerde favorim. Fotoğraftaki aletin kaplaması kalmamış. Benimki de öyleydi kendim altın kaplattım ve şu hale geldi :
TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - dr_green - 09/05/2020
(09/05/2020, Saat: 01:26)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bu alet benim açık taraklı aletlerde favorim. Fotoğraftaki aletin kaplaması kalmamış. Benimki de öyleydi kendim altın kaplattım ve şu hale geldi :
TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haldun abi teşekkürler bilgi için
Benimkinde kenarlarında muhtemelen düşürmeye bağlı bir iki minik ezik var. Bunlar düzeltilebilir mi bilmiyorum. Eğer ileriki denemelerimde çok iyi anlaşabilirsem ben de kaplama için kuyumcu bir arkadaşımla görüşeceğim inşallah. Ben rodyum kaplama düşünüyorum, tabi yapıyorlarsa
Sweeney Todd
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - habaz - 09/05/2020
(09/05/2020, Saat: 01:57)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haldun abi teşekkürler bilgi için
Benimkinde kenarlarında muhtemelen düşürmeye bağlı bir iki minik ezik var. Bunlar düzeltilebilir mi bilmiyorum. Eğer ileriki denemelerimde çok iyi anlaşabilirsem ben de kaplama için kuyumcu bir arkadaşımla görüşeceğim inşallah. Ben rodyum kaplama düşünüyorum, tabi yapıyorlarsa
Sweeney Todd
Kaplama öncesi düzeltilebiliyor bu tip ufak ezikler. Bende üç tane var bundan. İki tanesini altın kaplattım (LC,SC), birini de (SC) kendim nikel kapladım. Altın çok şık duruyor fakat kullanım açısından nikel daha dayanıklı. Bu aletin modern çelik kopyası İkon B1, bulursam almayı düşünüyorum
İMPA Ticaret - Cem.O44 - 09/05/2020
@impa ticaret mustafa beye özenli paketleme ve küçük hediyeleri için çok teşekkür ediyorum.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Fenotip - 09/05/2020
Cvp: İMPA Ticaret - korgunv - 09/05/2020
(09/05/2020, Saat: 13:00)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @impa ticaret mustafa beye özenli paketleme ve küçük hediyeleri için çok teşekkür ediyorum.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın Cem Bey. Keyifli tıraşlarınız olsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - korgunv - 09/05/2020
(09/05/2020, Saat: 14:34)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Güle güle kullanın komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - apple34 - 09/05/2020
|