Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 16/05/2020
@00serkan4300 Serkan ve @batmanforever Volkan abi çok teşekkür ederim. Çok keyifli bir tıraş verdi, ilk izlenim çok olumlu yönde.
@tarkaner Tarkan abi seninde yeni tıraş aletin hayırlı olsun. Tatara hakkında hiç yorum yapmıyorum hemen listeye alıveriyorsun
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 16/05/2020
(16/05/2020, Saat: 04:33)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir Start da bize nasip oldu. Emeği geçen, vesile olan tüm komşularıma çok çok teşekkürler. Darısı Tatara ya
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni ürünler hayırlı olsun @tarkaner Tarkan, iyi günlerde keyifle kullan.
İnşallah bir gün Tatara'mız da olur ?
@Sh@dow Doğan, hani bir telefon anonsu vardır ya olur o aklıma geldi;
"Siz, bekleyenler arasında birinci sıradasınız"
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sh@dow - 16/05/2020
(16/05/2020, Saat: 10:25)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Sh@dow Doğan, hani bir telefon anonsu vardır ya olur o aklıma geldi;
Volkan abi yine yakalandım sana
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 16/05/2020
(16/05/2020, Saat: 09:47)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @00serkan4300 Serkan ve @batmanforever Volkan abi çok teşekkür ederim. Çok keyifli bir tıraş verdi, ilk izlenim çok olumlu yönde.
@tarkaner Tarkan abi seninde yeni tıraş aletin hayırlı olsun. Tatara hakkında hiç yorum yapmıyorum hemen listeye alıveriyorsun
3 gündür elim stat a gitmiyor diyorum, başka da bir şey demiyorum
Sana da hayırlı olsun Kardeşim.
(16/05/2020, Saat: 10:25)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni ürünler hayırlı olsun @tarkaner Tarkan, iyi günlerde keyifle kullan.
İnşallah bir gün Tatara'mız da olur ?
@Sh@dow Doğan, hani bir telefon anonsu vardır ya olur o aklıma geldi;
Volkancım çok teşekkürler, hep birlikte olsun inşallah.
En Son Ne Aldınız ? - rating - 16/05/2020
Yeni yeni Start 1.18 ler girmiş kadraja hep Yeni ürünleriniz hayırlı olsun komşular, güzel günlerde kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chefkara - 16/05/2020
Herkese yeni ürünleri hayırlı olsun
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - klasik63 - 19/05/2020
İmpadan aldıklarım. Fırça standi, tabac sabun ve elbette meşhur rimei.Bosuna meşhur değilmiş begendim
En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 19/05/2020
Mühle Rocca setim elime ulaştı. Yanında ki hediyeler için [mention]Aedan [/mention] Emre Beye çok teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Fenotip - 19/05/2020
(19/05/2020, Saat: 14:28)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühle Rocca setim elime ulaştı. Yanında ki hediyeler için [mention]Aedan [/mention] Emre Beye çok teşekkür ederim.
Komşum hayırlı olsun, ben de Rocca ve 3one6 arasında kalmıştım, 3one6 aldım ama. Ancak Roccanın bu tasarımı çok hoşuma gidiyor. Güle güle kullan. Videolarında fırça konusunda yorum yaparsan sevinirim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chefkara - 19/05/2020
(19/05/2020, Saat: 14:28)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühle Rocca setim elime ulaştı. Yanında ki hediyeler için [mention]Aedan [/mention] Emre Beye çok teşekkür ederim.
Sıradaki video Rocca olmalı hayırlı olsun güle güle kullanın
|