Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 29/05/2020
@kiwi21 Teşekkür ederim Kıvanç
@rating Teşekkür ederim Coşkun. Biraz maceralı geçti, ürün geldi geri gitti ve sonunda tekrar geldi
@seydibaba Teşekkür ederim Erdem. İlk izlenim olumlu, haftaya rotasyona aldığımda kendini gösterecektir
@3RD1 Çok teşekkür ederim Erdi
@hlkkzn Teşekkür ederim komşum. Cesaretinizi kırın
@mkoroglu Teşekkür ederim komşum
@İsmetaltan Çok teşekkür ederim İsmet
@dr_green Teşekkür ederim Selman. Yazmayı unutmuş bana gelen 24mm olarak geçiyor. Ayrıca fırça bağayı bir yakışlıymış
@Erdinç Teşekkür ederim komşum
@Ferat Teşekkür ederim komşum
@Cem.O44 Teşekkür ederim komşum
@00serkan4300 Teşekkür ederim Serkan. G4'ü kullanan arkadaşlar düğüm ve kıl yapısını çok beğenmişler. Aklına girdiyse yakın zamanda siparişini geçersin sen
@Ferat komşum, Cella set ve jilet çeşitleriniz hayırlı olsun. Keyifle kullanın.
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 29/05/2020
Korona günlerin de anlamlı hediye geldi...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - berberkokusu - 29/05/2020
@mkeskus komşuma teşekkürler. Uzun zamandır merak ettiğim yaqi sentetik fırça elime ulaştı. Tüm komşularımızın yeni ürünleri hayırlı olsun. Keyifli tıraşlar...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - klasik63 - 29/05/2020
İmpadan aldığım ws premium set geldi alet işçilik çok iyi jilet tutuşu çok iyi henüz denemedim ama baya mild bir alet gibi duruyor.Yanindaki sabun klasik ws mavi sabun,fırça küçük bir fırça seyhat için uygun olur ve 5li ws jilet. Diğer cihazlarla beraber çektim ki boyu anlaşılsın en küçüğü rimei ağır bir alet.Birde impadan aldığım Astra yeşil jilet ile yerelden aldığım jileti de ekledim ama ayrıntılı incelemesini Astra yeşil konusunda yapacağım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mkeskus - 29/05/2020
(29/05/2020, Saat: 17:53)berberkokusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mkeskus komşuma teşekkürler. Uzun zamandır merak ettiğim yaqi sentetik fırça elime ulaştı. Tüm komşularımızın yeni ürünleri hayırlı olsun. Keyifli tıraşlar...
Komşum güle güle kullanın keyifli fırçadir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Erdinç - 29/05/2020
(29/05/2020, Saat: 17:53)berberkokusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mkeskus komşuma teşekkürler. Uzun zamandır merak ettiğim yaqi sentetik fırça elime ulaştı. Tüm komşularımızın yeni ürünleri hayırlı olsun. Keyifli tıraşlar...
Keyifli tıraşlar dilerim komşum.
En Son Ne Aldınız ? - Jaguar Paw - 29/05/2020
(28/05/2020, Saat: 21:08)zorsakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum çok güzel,güle güle kullanın.
nerden aldınız merak ettim.
Teşekkürler , internetten satış yapan bir antikacıdan aldım komşum maksat Rus yapımı ustura denemek . Göreceli hafif geldi çeliği ve sapı , boyut güzel , kesim hissiyatı güvenilir , tahriş yaşatmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Jaguar Paw - 29/05/2020
(28/05/2020, Saat: 21:25)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Jaguar Paw Çağlar komşum sağlıkla güzel anılarla kullanın .
Teşekkürler @ Nani Kuş Devrim Bey eksik olmayın .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - 00serkan4300 - 29/05/2020
Yeni ürünleriniz hayırlı olsun, keyifli tıraşlar dilerim komşularım
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CK89 - 30/05/2020
Janus Razor
|