En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 18/06/2020
Kargoyu işyerinde unutmasam pişti x 4 olacaktı heralde
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 18/06/2020
(18/06/2020, Saat: 23:13)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kargoyu işyerinde unutmasam pişti x 4 olacaktı heralde
L'ORÉAL TEAM'mi geliyor yoksa
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 18/06/2020
(18/06/2020, Saat: 23:18)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: L'ORÉAL TEAM'mi geliyor yoksa Bu ürünü kullananlar hep memnunum deyince aldım ben, beğenirsem yazı çıkaracak kadar stoklarım.
Indirim biraz daha devam ederse çoğunluk oluruz Anti Loreal Team olursa olur
En Son Ne Aldınız ? - GecayS - 18/06/2020
(18/06/2020, Saat: 23:11)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir pişti daha
@GecayS yeni ürünleriniz hayırlı olsun komşum.
@Serjames komşum hepimize hayırlı olsun.
Piştiler desteyi doldurur sanki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 18/06/2020
(18/06/2020, Saat: 23:32)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames komşum hepimize hayırlı olsun.
Piştiler desteyi doldurur sanki
Saol komşum yalnız benden söylemesi böyle giderse deste meste kalmayacak gibi
(18/06/2020, Saat: 23:21)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ürünü kullananlar hep memnunum deyince aldım ben, beğenirsem yazı çıkaracak kadar stoklarım.
Indirim biraz daha devam ederse çoğunluk oluruz Anti Loreal Team olursa olur
Ben 2 senedir severek kullanıyorum, tam bir f/p ürünü. Biraz yağlı ve yapışkan olması dışında bana kalırsa yatıştırma ve koku kalıcılığı açısından muadilleri Brut Ocean'dan, Aqua Velva'dan ve Pitralon Polar'dan daha başarılı. Tıraş biraz haşin ve sert geçmişse bile yukarıda bahsettiklerim kadar yakmıyor.
İşin özeti bu Loreal bizim Arkoya olan sevgimizi görmüş dur ben bunun after shave'ini yapayım demiş
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - vasconcelos - 18/06/2020
Sürü psikolojisi herhalde sizi görünce ben de sipariş ettim buna benzer en son aqua velva kullandım çok da memnundum ama cok zamlandı. Loreal şuan 19,90 (4'te 1 fiyat) Bence kaçırmayın komşular..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 19/06/2020
(18/06/2020, Saat: 23:59)vasconcelos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sürü psikolojisi herhalde sizi görünce ben de sipariş ettim buna benzer en son aqua velva kullandım çok da memnundum ama cok zamlandı. Loreal şuan 19,90 (4'te 1 fiyat) Bence kaçırmayın komşular..
Güle güle kullanım komşum, Aqua Velva Ice Blue n11 de en son 140'a çıkmıştı 4 kat iyimser olmuş.
Loreal'de yok mu artıran komşular?
@GecayS
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 19/06/2020
Leoreal men Expert Team
Sağlıkla kullanın cicilerinizi
Müsaadenizle bir süre önce 4 çeşidini de kullandım modelleri aklımda değil ama renk ve kokuları aklıma kalmış
Sarı renkli olanı : odunsu koku
Mavi olanı : ferah koku
Açık mavi olanı : maviye göre daha hafif kokusu var ve elde yapışma hissi yok
Yeşil olanı : mentollü ve fresh koku bunu beğenmiştim .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 19/06/2020
(19/06/2020, Saat: 00:40)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Leoreal men Expert Team
Sağlıkla kullanın cicilerinizi
Müsaadenizle bir süre önce 4 çeşidini de kullandım modelleri aklımda değil ama renk ve kokuları aklıma kalmış
Sarı renkli olanı : odunsu koku
Mavi olanı : ferah koku
Açık mavi olanı : maviye göre daha hafif kokusu var ve elde yapışma hissi yok
Yeşil olanı : mentollü ve fresh koku bunu beğenmiştim .
Abi koku tarifleri için teşekkürler, sarı olan pitralon classic' e benzer o zaman?
Diğer kokular dururken neden bir tek bunu stokta bulunduruyorlar ilginç.
En Son Ne Aldınız ? - GecayS - 19/06/2020
(19/06/2020, Saat: 00:32)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanım komşum, Aqua Velva Ice Blue n11 de en son 140'a çıkmıştı 4 kat iyimser olmuş.
Loreal'de yok mu artıran komşular?
@GecayS
Zarlar düşeş gelsin alışverişler
|