Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 20/05/2018
Sıhhatler olsun Pispursuk üstat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@pundoe ve @DenizKSK komşularım sizi yeni gördüm elinize sağlık sıhhatler olsun...
Bu setin oluşumunda yardımları için Burak beye çok teşekkür ederim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 20/05/2018
Çok güzel, ferah kareler gelmiş. Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - EskUyeMhmt_G - 20/05/2018
@-mali Komşum,
Aletin kafasını R41'e benzettim. Sap markası nedir?
(20/05/2018, Saat: 18:48)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @-mali Komşum,
Aletin kafasını R41'e benzettim. Sap markası nedir?
Doğrudur komşum sap kısmı El Druida
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - AKadir - 20/05/2018
@-mali üstadim gerçekten çok güzel. Sağlıkla.
(20/05/2018, Saat: 18:03)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu setin oluşumunda yardımları için Burak beye çok teşekkür ederim.
@AKadir üstadım teşekkür ederim sağolun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - krub - 20/05/2018
Herkese selam,
Bugün aşağıdaki görselde yer alan ekipmanlarla ilk geleneksel tıraşımı oldum. Bıyık bölgemde geçen tıraştan sivilceler olduğu için kesmedim ki en sıkıntılı bölgem bıyık bölgem. Diğer tıraşta deneyeceğim.
Konuya gelecek olursak WK inanılmaz derecede mild bir alet çıktı, tersten ve bastırarak almasam inanın sakalları en ufak olsun kesmiyordu. Belki benim sakal tipimdendir, bilemiyorum ama bastırarak ve tersten almak zorunda kaldım. Ayrıca çok sakalım olmamasına rağmen makine hep tıkandı.
Ayrıca sette gördüğünüz sabun ya fırçayı ilk kullanışımdan ya da kendi kalitesinden dolayı çok az köpürdü, ne yaparsam yapayım köpürtemedim.
Tıraş sonrası losyon pek kalıcı olmayan ama güzel bir kokuya sahip, tıraştan sonra sürünce yaktı kısa bir süreliğine.
Fırçaya gelince 3-4 kez sürdüm suratıma, her defasında kıl döküldü ve kötü kokuyordu.
Sonuç olarak yaralanmadım, yanma da yok ama bu tıraş bana pek keyif vermedi açıkçası.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - pundoe - 20/05/2018
Sıhhatler olsun @-mali, teşekkürler @finwe
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kokopelli - 20/05/2018
(20/05/2018, Saat: 21:24)krub Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selam,
Bugün aşağıdaki görselde yer alan ekipmanlarla ilk geleneksel tıraşımı oldum. Bıyık bölgemde geçen tıraştan sivilceler olduğu için kesmedim ki en sıkıntılı bölgem bıyık bölgem. Diğer tıraşta deneyeceğim.
Konuya gelecek olursak WK inanılmaz derecede mild bir alet çıktı, tersten ve bastırarak almasam inanın sakalları en ufak olsun kesmiyordu. Belki benim sakal tipimdendir, bilemiyorum ama bastırarak ve tersten almak zorunda kaldım. Ayrıca çok sakalım olmamasına rağmen makine hep tıkandı.
Ayrıca sette gördüğünüz sabun ya fırçayı ilk kullanışımdan ya da kendi kalitesinden dolayı çok az köpürdü, ne yaparsam yapayım köpürtemedim.
Tıraş sonrası losyon pek kalıcı olmayan ama güzel bir kokuya sahip, tıraştan sonra sürünce yaktı kısa bir süreliğine.
Fırçaya gelince 3-4 kez sürdüm suratıma, her defasında kıl döküldü ve kötü kokuyordu.
Sonuç olarak yaralanmadım, yanma da yok ama bu tıraş bana pek keyif vermedi açıkçası.
Bu setle ilk tıraşınız hayırlı olsun. Wilkinson alet veya yumuşak huylu herhangi bir alet, isterse 1000 TL olsun, öyle bir seferde almayacak zaten. Önce çıkış yönünde, sonra yandan, sonra da tersten alırsanız tertemiz yapacaktır.
Wilkinson fırça ise yine tüm organik (dogal) fırçalar gibi biraz açılmaya ihtiyaç duyuyor. Kullanmadan önce fircanizin ılık bir suda, kılların orta noktasına kadar 10dk daldırıp beklemeniz de şu çekip yumuşaması açısından iyi olur.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|