Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 22/05/2018
GaRtBnX.....
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 22/05/2018
(22/05/2018, Saat: 00:45)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GaRtBnX.....
Sıhhatler olsun üstat çok güzel bir kare
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - krub - 22/05/2018
Aslında naçizane benim bir önerim olacak, burada paylaştığımız karelerdeki ekipmanların adını da yazsak çok bilgilendirici olur, özellikle benim gibi acemiler her gördüğü şeyi öğrenmek istiyor. Mesela yukarıdaki karede yer alan tıraş makinesinin markası ve modeli nedir, çok merak ettim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - EskUyeMhmt_G - 22/05/2018
(22/05/2018, Saat: 09:34)krub Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında naçizane benim bir önerim olacak, burada paylaştığımız karelerdeki ekipmanların adını da yazsak çok bilgilendirici olur, özellikle benim gibi acemiler her gördüğü şeyi öğrenmek istiyor. Mesela yukarıdaki karede yer alan tıraş makinesinin markası ve modeli nedir, çok merak ettim.
Barbaros&Rocnel Adjustable komşum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - gidakontrol - 22/05/2018
B&r adjustable da ayar kısmı başlığın altında gözüküyor, sizde altta. İki ayrı modelimi var makinenin
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 22/05/2018
alet yalnızca rocnel ürünü instagram sitesinde fotoları var
https://www.instagram.com/rocnel/
Günün Tıraşı (SOTD) - EskUyeMhmt_G - 22/05/2018
@soner Komşum haklısınız. Ben daha önceki gönderilerde B&R Adjustable gördüğüm için balıklama atladım konuya. Sadece Rocnel Adjustable olduğundan haberim yoktu. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 22/05/2018
Tabac Tuesday...
@corpus36 komşum Tabac AS yi bugün ilk defa kullandım, koku maskülen ve odunsu gayet fresh, kalıcı. Sabah tan beri hala Tabac kokuyorum kendime
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - corpus36 - 22/05/2018
(22/05/2018, Saat: 19:06)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabac Tuesday...
@corpus36 komşum Tabac AS yi bugün ilk defa kullandım, koku maskülen ve odunsu gayet fresh, kalıcı. Sabah tan beri hala Tabac kokuyorum kendime
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ohhh sıhhatler olsun üstad.
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 23/05/2018
GaRtBnX.....
|