En Son Ne Aldınız ? - habaz - 31/07/2020
Elimde Game Changer 0.84 açık tarak alet var. Kapalı tarağı için yapılan övgüleri görünce bir de onu denemek istedim. Italianbarber' de satışa çıktığını görünce hemen sipariş ettim. Yaklaşık 2 haftada elime geçti.
Etkinliği açık tarağa oldukça yakın fakat konforu daha iyi. Günlük tıraşa çok uygun.
RE: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 31/07/2020
(31/07/2020, Saat: 14:18)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elimde Game Changer 0.84 açık tarak alet var. Kapalı tarağı için yapılan övgüleri görünce bir de onu denemek istedim. Italianbarber' de satışa çıktığını görünce hemen sipariş ettim. Yaklaşık 2 haftada elime geçti.
Etkinliği açık tarağa oldukça yakın fakat konforu daha iyi. Günlük tıraşa çok uygun. Sonunda bulmana sevindim Haldun Bey. GC çok iyi alet. Keyifle kullan iyi günlerde. Ben de fırçalarını kullanırken hep kulaklarını sitayiş ile çınlatıyorum.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: En Son Ne Aldınız ? - habaz - 31/07/2020
(31/07/2020, Saat: 16:26)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonunda bulmana sevindim Haldun Bey. GC çok iyi alet. Keyifle kullan iyi günlerde. Ben de fırçalarını kullanırken hep kulaklarını sitayiş ile çınlatıyorum.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Tarkan bey
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 31/07/2020
Herkese yeni ürünleri hayırlı olsun. Bu güzel ürünler için @seydibaba Erdem komşuma teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Disconnect - 01/08/2020
Yukarıdaki ürünün yanında gönderdiği hediyeler için @Fenotip Mahmut komşuma çok teşekkürler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Fenotip - 01/08/2020
(01/08/2020, Saat: 16:13)Disconnect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yukarıdaki ürünün yanında gönderdiği hediyeler için @Fenotip Mahmut komşuma çok teşekkürler
İyi günlerde kullanın komşum : )
En Son Ne Aldınız ? - Cem.O44 - 01/08/2020
Kendileri forum kapalıyken elime geçti şuan için aradan geçen 3-4 günlük zaman diliminde verdiği tıraşlar harikalar ötesi birde şık görüntüsü eklenince ayrı bir havası oluyor günlükte elimin gittiği iki tıraş aleti oldu gc84 ve 34g ikiside harikalar çıkarıyor.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Timor1322 - 01/08/2020
(01/08/2020, Saat: 19:25)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendileri forum kapalıyken elime geçti şuan için aradan geçen 3-4 günlük zaman diliminde verdiği tıraşlar harikalar ötesi birde şık görüntüsü eklenince ayrı bir havası oluyor günlükte elimin gittiği iki tıraş aleti oldu gc84 ve 34g ikiside harikalar çıkarıyor.
İlk kutlayan ben olayım Cem Kardeşim, çok sevindim güle güle günlerde kullan
En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 01/08/2020
(01/08/2020, Saat: 19:25)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendileri forum kapalıyken elime geçti şuan için aradan geçen 3-4 günlük zaman diliminde verdiği tıraşlar harikalar ötesi birde şık görüntüsü eklenince ayrı bir havası oluyor günlükte elimin gittiği iki tıraş aleti oldu gc84 ve 34g ikiside harikalar çıkarıyor.
Cem hayırlı olsun sonunda hedefine ulaşmışsın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Cem.O44 - 01/08/2020
(01/08/2020, Saat: 19:34)Timor1322 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk kutlayan ben olayım Cem Kardeşim, çok sevindim güle güle günlerde kullan Çok teşekkür ederim abi sizin ürün ve incelemeleride gözardı etmiyorum abi, yenileri bekliyoruz
|