![]() |
I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl (/showthread.php?tid=1978) |
Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - t.macgyver - 11/01/2016 (10/01/2016, Saat: 05:02)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi ben nasıl derim, Saltuk sabun sizlere ömür Saltuk, Gravyer peynirine dönmüş, güneşe koyup biraz daha kurutursan, gittigidiyor'da akvaryum taşı niyetine satarsınn, Saltuk diye Gözümden yaş geldi ![]() peynir ![]() ![]() (10/01/2016, Saat: 23:34)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AhahaBu da bir nevi freudian sürçme olmuş, tabi kokunca mango mango ![]() Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - Saltuk - 11/01/2016 Komsum freud degil cem yilmaz ![]() Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - impaticaret - 11/01/2016 (10/01/2016, Saat: 16:02)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eveet simdi tirasimi bununla oldum. Harika bir tiras verdi. Yastiklamasi cok iyi, tiras boyunca polsilver i yuzumde hic hissetmedim. nemlendirmesi guzel hafif mentol ferahligi cok hos. Dediginiz gibi sabunda pek sikinti yokmus @koolandgang. Ben bir tane yedek stoklayayim en iyisi @impaticaret Saltuk Bey yedeklerde sorun yok ama bittikçe alırsanız daha taze olur. Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - mecheng - 20/03/2016 Koruyuculugu, kayganlik hissiyati ve tiras sonrasi nemlendirme etkisiyle fiyatini fazlasiyla hak eden, muazzam bir sabun. Ayrica kokusu da cok keyifli. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - caki3000 - 20/03/2016 Sabunu denemek istiyorum ama komşular siz nereden temin ettiniz ? Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - dikdik_s - 21/03/2016 İmpa Ticaretten almıstım. Su anda stokta yok buyuk ihtimal mustafa bey yine soyler yakın zamanda. Tabac kokusunu seven ben, ne yazık ki kokusuna alısamadım. 2-3 kere kullanıp elim gitmemeye baslayınca bir komsumuz arıyormus ona gonderdim. Kotu bir sabun kesinlikle degil ama iste zevkler renkler tartısılmaz anlasamadık biz ![]() Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - caki3000 - 21/03/2016 Teşekkürler.. I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - theunnamed - 03/06/2016 Artisan sabunlarla karşılaştırılamayacak kadar fevkalade bir sabun, bir o kadar da özel, şayet hakkını vererek kullanamayacağınızı düşünmeye başlarsanız bırakılması tavsiye edilir. Nickshaves'in incelemesi, paylaşıldı mı bilmiyorum ama buyrun Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - koolandgang - 04/06/2016 (03/06/2016, Saat: 22:56)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artisan sabunlarla karşılaştırılamayacak kadar fevkalade bir sabun, bir o kadar da özel, şayet hakkını vererek kullanamayacağınızı düşünmeye başlarsanız bırakılması tavsiye edilir. Nickshaves'in incelemesi, paylaşıldı mı bilmiyorum ama buyrun ![]() Cvp: I Coloniali Mango Oil Shave Soap in Terracotta Bowl - teddy - 04/06/2016 Hakkını verin bakalım seyir edelim üstadlar, dimi ![]() |