Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) (/showthread.php?tid=7893) |
Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - posicor - 30/12/2016 (30/12/2016, Saat: 22:40)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @posicor komşum beğenmenize çok sevindim. Dediğim gibi hedefi 12'den vurdunuz. Sabun olsaydı 2 yıla ancak sıra gelirdi. Tekrar teşekkürler Cihan üstad, size de organizasyon için teşekkürler Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - utunc - 30/12/2016 (30/12/2016, Saat: 23:06)eRenleR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günlerde kullanın komşum. Sanki birşey eksik gibi yoksa ben mi unuttum göndermeyi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - OnLyTNT - 30/12/2016 @ahraz, biraz heyecanlı, biraz hüzünlü oldu üstad. Güle güle kullanın. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - rocnel - 31/12/2016 @posicor ustad çoook teşekkür ederim Hepinize iyi seneler dilerim. Nasıl bi şanstır, bende bu fırçayı almayı düşünüyordum Müthiş bi fırça, söylenen kadar varmış. Sabunun lavanta kokusu müthiş, birazdan tıraş olucam Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - Men-Sup - 31/12/2016 Paketi açtım, kutuda Proraso logosu var. Bir ürününü yeni kullanmaya başlamış ve memnun kalmıştım, "başka ürünler de geldi" diye sevindim. Kutunun tersini çevirdim, Rocnel üstadın güzel notunu görünce "acaba içinde rocnel makine mi var" diye merak ettim ve hiç kullanmamış olduğum için sevindim. Kutuyu bir açtım ki, aylardır merak ettiğim ve almayı çok istediğim ama eldeki stok nedeniyle ertelediğim Saponificio Varesino sabun ve yanında el yapımı çok şık ahşap bir kap..Yani 1 dakikada 3 kez şaşırdım ve heyecanım katlanarak arttı..sabun muhteşem kokuyor. Kabın tabanında süngerimsi birşey var, sabunun nemini mi almak için anlamadım. Ama zaten bu kabı kullanmaya kıyamam... Çok teşekkür ederim @Rocnel üstad.. @Chinaski komşum, güzel günlerde kullanın. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - rocnel - 31/12/2016 (31/12/2016, Saat: 00:18)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paketi açtım, kutuda Proraso logosu var. Bir ürününü yeni kullanmaya başlamış ve memnun kalmıştım, "başka ürünler de geldi" diye sevindim. Kutunun tersini çevirdim, Rocnel üstadın güzel notunu görünce "acaba içinde rocnel makine mi var" diye merak ettim ve hiç kullanmamış olduğum için sevindim. Kutuyu bir açtım ki, aylardır merak ettiğim ve almayı çok istediğim ama eldeki stok nedeniyle ertelediğim Saponificio Varesino sabun ve yanında el yapımı çok şık ahşap bir kap..Yani 1 dakikada 3 kez şaşırdım ve heyecanım katlanarak arttı..sabun muhteşem kokuyor. Kabın tabanında süngerimsi birşey var, sabunun nemini mi almak için anlamadım. Ama zaten bu kabı kullanmaya kıyamam... Güzel günlerde kullanın Tıraş aleti gönderecektim ama agresifliği vs durumlardan çekindim, en güzeli herkesin beğendiği bi sabun olsun istedim, beğendiğinize çok sevindim, mutlu seneler Bunları mum ışığında yazıyorum Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - candova - 31/12/2016 Değerli @ahraz dostuma teşekkür ederim, çok ince düşünmüş, denemediğim bir sabundu. Çok mutlu oldum, kendisine çok teşekkür ederim. İstanbul'da kendisine güzel bir kahve için söz veriyorum Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - ahraz - 31/12/2016 Mustafa Bey sağolsun Beğenmene sevindim @candova Hocam.Kahve de iyi olur hani.Mutlu ve huzurlu seneler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - eRenleR - 31/12/2016 (30/12/2016, Saat: 23:50)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günlerde kullanın komşum. Sanki birşey eksik gibi yoksa ben mi unuttum göndermeyi. Pardon haklisiniz kutuda siz diyince baktim tester krem kalmis ufak. Tesekkurler tekrardan Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yılbaşı Hediye Organizasyonu 3 (2016-2017) - utunc - 31/12/2016 (31/12/2016, Saat: 08:57)eRenleR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pardon haklisiniz kutuda siz diyince baktim tester krem kalmis ufak. Tesekkurler tekrardan Ha tamam üstad korktum bir an . Tekrardan iyi günlerde kullanın ailenizle sevdiklerinizle nice güzel yıllar diliyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |