Günün Tıraşı (SOTD) - mehmetk1907 - 29/06/2018
Bende itiraf edeyim o zmn; bende dün arko traş kremi, temizel fırça ve derby çift bıçaklı ile giriştim. İlk perde 2 günlük sakalı fena çekiştirdi (köpük kuru oldu biraz da ona bağlıyorum ) ama sonuç tertemiz ve tahrişsiz oldu, tabii ki de aletlerle yola devam yine de ama böyle de bir dünya var
Yuma ile de tahrişsiz tertemiz olabiliyorum bu arada tek fark biraz el rahat hareket ediyor çift bıçakla.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - zbilgen - 29/06/2018
(29/06/2018, Saat: 15:05)mehmetgonen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Arkadaşlarım aman dikkat yakında burada mach 3-5 fotoları görmeyelim
Olgar komşum o Wilkinson ile benimde mazim tatlıdır.
Zbilgen, tabii ki teknikdir. Blue II gibi kullanırsan De yi yüzü yakarsın. Bence geleneksel e başlayan kartışluyu unutmalı uzun süre ki eski el alışkanlığı kaybolsun
Herkese sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun blue 2 gibi kullanmak değil, de ile sinekkaydı temiz traş olamıyorum çok uğraştırıyor el alışkanlığı oturdu zaten acemilik dönemi bitti ustalaştım artık ama içime sinöiyor de ile olduğum traş blue 2 kartuşlu daha hızlı ve sinekkaydı yapıyor.anlayamadım gitti
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 29/06/2018
@zbilgen abi senin ilacın jiletli ustura, bi dene istersen
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - zbilgen - 29/06/2018
(29/06/2018, Saat: 19:44)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @zbilgen abi senin ilacın jiletli ustura, bi dene istersen
Denedim jiletli ustura ama günlük traşa gelmiyor malesef çok uzun sürüyor blue 2 çok hızlı pratik ve sinekkaydı oluyorum şaşırdım bende napcam bilmiyorum
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 29/06/2018
GaRtBnX.....
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 29/06/2018
Sıhhatler olsun üstat @GartBnx
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 30/06/2018
@GartBnx
Abi nasıl cıktı begendinmi balsamınıda. Tahminim balsam sana fazla gelmis olabilir sıcakta kısın daha iyi gider, ama kutu olarak tahminimden daha buyukmus. Kokuyu begendinmi.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 30/06/2018
(30/06/2018, Saat: 12:10)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx
Abi nasıl cıktı begendinmi balsamınıda. Tahminim balsam sana fazla gelmis olabilir sıcakta kısın daha iyi gider, ama kutu olarak tahminimden daha buyukmus. Kokuyu begendinmi. Sabunlar, aşırı köpük yapıp kontrol dışına çıkan cinsten degil, yağlı italyan sabunlari gibi, kivaminda kremsi köpük oluyor. Koruyuculuk iyi sanirim, çünkü cildim aşırı yağlı olduğundan yazın tüm sabunlar bana iyi gibi geliyor tam anlayamıyorum .
Balm aşırı sicakta biraz baydı, 20 dakika sonra sabunla yıkadım rahatladım 20 dakikalık cilt bakimi oldu. Bugun vaktim olursa kargoya vereceğim yetisemezsem, pazartesi kargoda...
GaRtBnX.....
Günün Tıraşı (SOTD) - yener - 30/06/2018
@kral arthur Komsuma tekrar teşekkürler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kral arthur - 30/06/2018
(30/06/2018, Saat: 13:38)yener Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
@kral arthur Komsuma tekrar teşekkürler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rica ederim Yener Bey...
|