Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Dragon - 28/08/2020
En son Bonherre'den Cella organik kase tıraş kremi ve Cella organik losyon aldım. Paketleme, kargo hızları vs çok iyiydi. Hediye 2 kutu da jilet göndermişlerdi. Böyle incelikli düşünen, işini ciddiye alan firmaları seviyoruz
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 28/08/2020
İntergalaktik seyahat scuttle’ım geldi.
İnanılmaz kaliteli, mikrofiber kesesi, uzay sınıfı plastik, ergonomik tasarımı ve boyut, içine Su koyup mikrodalgada ısıtabiliyor, bulaşık makinesinde yıkatabiliyorsunuz, şaşırdım açıkçası paketi açınca...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 28/08/2020
Yeni ürün alan tüm komşularıma yeni ürünler hayırlı olsun, iyi günlerde keyifle kullanılsın.
RE: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 28/08/2020
(28/08/2020, Saat: 09:24)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İntergalaktik seyahat scuttle’ım geldi.
İnanılmaz kaliteli, mikrofiber kesesi, uzay sınıfı plastik, ergonomik tasarımı ve boyut, içine Su koyup mikrodalgada ısıtabiliyor, bulaşık makinesinde yıkatabiliyorsunuz, şaşırdım açıkçası paketi açınca...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Akıllı bıdık gibi, güle güle kullan. Bol keyifler komşum.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 28/08/2020
(28/08/2020, Saat: 09:24)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İntergalaktik seyahat scuttle’ım geldi.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Işınla beni scuttle !
Hayırlı olsun komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 28/08/2020
(28/08/2020, Saat: 10:44)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Işınla beni scuttle !
Hayırlı olsun komşum.
"Işınla beni scuttle !" Çok yaşayın komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Erdem009 - 29/08/2020
Letgodan 35 TL ye aldığım H 4 kodlu slim adjustable.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CK89 - 31/08/2020
(24/08/2020, Saat: 16:11)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Müthiş görünüyorlar, güzel günlerde keyifle kullan
Tesekkurler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - CK89 - 31/08/2020
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ferat - 31/08/2020
@"CK89" komşum öncesinde dolabını topluca paylaşmış mıydın? Paylaşmadıysan toplu bir foto olur, bir video daha iyi olur... Şeklinde bir istek atayım şuraya...
|