Cvp: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Sheeplessness - 03/09/2020
(03/09/2020, Saat: 19:26)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aedan Emre komşumuz aldı 2 sini birlikte. Bende sadece T3 aldım. Mukayesesini o yapabilir.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kıl tipi farklı mı yoksa şekil ve boyut farkı mı var sadece onu merak etmiştim. Sağolun komşum. Komşumuz görürse ya da başka bilen varsa cevaplar o halde.
RE: Cvp: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 03/09/2020
Kıllar aynı komşum.
@MetsGo komşumuzun güzel bir incelemesi var.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=12713
Yarın kullanacağım ilk kez. Başka sorunuz olursa ilgili konuya yazarsanız cevaplamaya çalışırım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Soner - 03/09/2020
Yeni ürünler tüm dostlara hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın. Tarkan abi Monsavon bence f/p ürünü bir sabun, ben severek kullanıyorum. Tarçın kokusu alıyorum kullanırken, yastıklaması speick kadar kuvvetli değil ama. Alman ve Fransız arabaları gibi düşün
En Son Ne Aldınız ? - Cem.O44 - 04/09/2020
Hay maşallah ne güzel ürünler,tüm komşularıma hayırlı olsun rengarenk olmuş burası insanin speick alası geliyor.
Keyifli tıraşlar üstadlar
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Ali192 - 04/09/2020
(04/09/2020, Saat: 00:33)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hay maşallah ne güzel ürünler,tüm komşularıma hayırlı olsun rengarenk olmuş burası insanin speick alası geliyor.
Keyifli tıraşlar üstadlar
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi extrashaving de speick geldi mi diye bı kontrol ettim bende komşum
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 04/09/2020
Yeni ürünler hayırlı olsun. Göz banyosu yaptırdı resmen.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Kacak - 04/09/2020
Tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun.
Benim de razorus'tan paketim geldi. Yaqi flipside başlığı çok merak ediyordum. Ej89 Barley'in sapı ile çok güzel bir uyum sağladı.
Tabi noyan bey yine inceliğini gösterip bir paket usta koymuş hediye olarak. Artık bir razorus klasiği olan muhteşem paketleme ve hızlı kargodan hiç bahsetmeyeyim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - aobetin - 04/09/2020
Tüm komşularıma sihhatler olsun.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - batmanforever - 04/09/2020
@"aobetin" Hayırlı olsun Önder, maşallah ışıl ışıl parlıyor. İyi günlerde keyifle kullan.
Birbirinden güzel yeni ürün alan tüm komşularıma yeni ürünleri hayırlı olsun.
RE: En Son Ne Aldınız ? - tarkaner - 04/09/2020
(04/09/2020, Saat: 17:45)aobetin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularıma sihhatler olsun.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Level 2 hayırlı olsun Önder Bey.
Güzel SOTD lerinizi bekliyoruz.
|