RE: En Son Ne Aldınız ? - Kacak - 15/09/2020
(15/09/2020, Saat: 16:48)dearlord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun süren karar verme sürecinden sonra sonunda Merkür 34C almaya karar vermiştim, bugün elime ulaştı. Merkür Team ekibine ben de dahil oldum Razorus'a gönderdiği hediyeden ve sorduğum sorulara verdikleri profesyonel cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hayırlı olsun komşum. Güle güle kullanın. Herkes birgün merkür team ekibine katılacak
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Fatih23 - 15/09/2020
Tüm komşularımıza yeni ürünleri hayırlı olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - Cem.O44 - 16/09/2020
(15/09/2020, Saat: 16:48)dearlord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun süren karar verme sürecinden sonra sonunda Merkür 34C almaya karar vermiştim, bugün elime ulaştı. Merkür Team ekibine ben de dahil oldum Razorus'a gönderdiği hediyeden ve sorduğum sorulara verdikleri profesyonel cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Komşum hayirli olsun en kısa sürede 34c ile ilgili deneyimlerinizi paylaşmayı bekliyorum merkur teama hoşgeldiniz.
Acaba bir ekip mi kursak veya başlık mi acsak ?
Mild ve efektif alet sevenler diye
34''ün tirasini çok beğeniyorum özellikle teknik ve yüzünü tanıdıktan sonra insanin elini başka biseye artırmayacak bir alet, slant 39c daha ayrı bir güzel. en sonuncu futur,kral ama herkese uymaz en sevdiklerimin hepsi merkür.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marv - 16/09/2020
Evde kolonya bitmiş. Bim den Karayel Limon kolonyası - dezenfekfan niyetine , Marmara no 3 kolonya aldım. No 3 başlığına yazacağım buraya da belirteyim Drakkar Noir çakması kokusu. Drakkar düzenli kullanan biriyim. Kokuya aşinayım.
En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 17/09/2020
Bakalım anlaşabilecek miyiz
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - esox - 17/09/2020
@Asktm ve Razorus a teşekkürler
RE: En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 17/09/2020
(17/09/2020, Saat: 13:52)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakalım anlaşabilecek miyiz
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Komşum ben Tabac'ın performansını çok beğeniyorum. Hatta agresif ve keskin jilet kombinasyonu yapacaksam dur Tabac kullanayım diyorum güvenli tarafta kalmak için.
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - FearOfATG - 17/09/2020
Tüm komşuların yeni ürünleri hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanılsınlar (:
RE: En Son Ne Aldınız ? - ahbap - 17/09/2020
(17/09/2020, Saat: 18:45)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ben Tabac'ın performansını çok beğeniyorum. Hatta agresif ve keskin jilet kombinasyonu yapacaksam dur Tabac kullanayım diyorum güvenli tarafta kalmak için.
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Pekâlâ, en yakın zamanda deneyeceğim bu şekil bir kombinasyon
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - hlkkzn - 17/09/2020
@esox Tayfun bey alet nedir güle güle kullanı
|