Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Soner - 21/09/2020
Güzel günlerde kullanın. Bu fiyata indirimler başlığında yerini almalıydı diye düşünüyorum, tabi nerede satıldığı bilgisi ile.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Rob Bobstein - 21/09/2020
(21/09/2020, Saat: 23:25)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel günlerde kullanın. Bu fiyata indirimler başlığında yerini almalıydı diye düşünüyorum, tabi nerede satıldığı bilgisi ile.
Sadece Ankara'da şubeleri bulunan bir marketler zinciri komşum. Her şubesinde bu fiyata mı bilemiyorum.
@"Soner" komşum online alışveriş sitelerinde de aynı fiyatmış, ben indirimler/fırsatlar başlığına da alıyorum şimdi.
En Son Ne Aldınız ? - İsmetaltan - 21/09/2020
Tiras suyunun artik derecesini olcebilcem.
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - YAKUP CEMİL - 22/09/2020
derby traş kremi lavantalı ve limonlu.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - sfenks - 22/09/2020
@"sohayli" komşuma teşekkürler.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - donniebrasco - 22/09/2020
(22/09/2020, Saat: 14:42)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"sohayli" komşuma teşekkürler. Hayırlı olsun. Çubuk sabunlar sınıf atlayacak bunlarla.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - marv - 22/09/2020
@İsmetaltan beyin gönderdiği paket elime ulaştı. Ufak bir takas durumumuz söz konusu olmuştu.
Kutuya koyma dedikçe koymuş, normalde Edwin Jagger de89 u gönder demiştim zehri veriyorsun İsmet abi zehri herşey için teşekkür ederim, güzel günlerde kullan sende.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - shaving nick - 22/09/2020
(22/09/2020, Saat: 15:36)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @İsmetaltan beyin gönderdiği paket elime ulaştı. Ufak bir takas durumumuz söz konusu olmuştu.
Kutuya koyma dedikçe koymuş, normalde Edwin Jagger de89 u gönder demiştim zehri veriyorsun İsmet abi zehri herşey için teşekkür ederim, güzel günlerde kullan sende. Maşallah @İsmetaltan komşumuzun gönlü çok zengindir güle güle kullanın komşum
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - donniebrasco - 22/09/2020
(22/09/2020, Saat: 15:36)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @İsmetaltan beyin gönderdiği paket elime ulaştı. Ufak bir takas durumumuz söz konusu olmuştu.
Kutuya koyma dedikçe koymuş, normalde Edwin Jagger de89 u gönder demiştim zehri veriyorsun İsmet abi zehri herşey için teşekkür ederim, güzel günlerde kullan sende. Kiloluk cella, fatip, 2 tane de89 benzeri kafa, popular... Sayması bile zor. Komşum bizim bu gelir tarikatını büyütmemiz lazım. Kullanıcı sayısının kaç katı alet dolaşımda şu anda.
Cvp: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - sfenks - 22/09/2020
(22/09/2020, Saat: 15:25)donniebrasco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun. Çubuk sabunlar sınıf atlayacak bunlarla.
Çubuk sabun... kıymetlimisss
|