Cvp: En Son Ne Aldınız ? - İsmetaltan - 22/09/2020
@"shaving nick" @"kaanayhan" hocam o sizin gönlü zenginliğinizdir sağolun abilernimizden bir şey kapabilmişsek ne mutlu bana da abartmışşsınız bu bir takastı bende plisson fırça sahibi oldum asıl ben ne zamandır istediğim bir ürüne kavuştum sağ olsun @kaanayhan hocam sayesinde ve fatip başlık ise bana hediye gelmişti agresiflikten ötürü çok anlaşamamıştık boş durması yerine hediye etmeme müsade eden abime de isim vermeden teşekkür ederim.
sağolun tekrar bu güzel cümlelerle onore ettiniz beni ve bu durum geltirde zaten sürekli olan bişey değil mi.
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 22/09/2020
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Delidumrul - 23/09/2020
Rebul kolonyanın koku kalıcılığı çok yüksek seviyorum bu kolonyayı.
Rebul buket, kokusu oldukça feminen bir koku ve kalıcılığı da yüksek olunca sürekli sevgiliye sarılıp kokluyormuşum hissi uyandırıyor bu kokuya çok benzer bir tıraş sabununu kullandım yada kokladım ama markayı hiç hatırlamıyorum.
Rebul ice bulamayınca yerine yeşil çay olanını aldım .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mustafa40 - 23/09/2020
(23/09/2020, Saat: 12:32)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rebul kolonyanın koku kalıcılığı çok yüksek seviyorum bu kolonyayı.
Rebul buket, kokusu oldukça feminen bir koku ve kalıcılığı da yüksek olunca sürekli sevgiliye sarılıp kokluyormuşum hissi uyandırıyor bu kokuya çok benzer bir tıraş sabununu kullandım yada kokladım ama markayı hiç hatırlamıyorum.
Rebul ice bulamayınca yerine yeşil çay olanını aldım .
Rebul'un kolonyalarını bende çok seviyorum. Yazlari Ice, kışları Dark Spice favorimdir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - broraso - 23/09/2020
Rebul kolonyaları ben de seviyorum. Son favorim Nature.
Ice, mentol kristali takviyesiyle yaz için harika oluyor.
En beğendiklerim:
1. Nature
2. Mandarine
3. Yeşil çay
4. Ice
En Son Ne Aldınız ? - onur7 - 23/09/2020
Rebul Nature ve Rebul Lime benim favorilerim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - MetsGo - 23/09/2020
Deri etkinlik ürünlerim kargodan kaynaklı geç de olsa elime ulaştı , beklediğimin çok çok üstünde kalite ve güzel işçilikte ürünler . @ismetaltan ve emeği geçen ustalara teşekkürlerimle ,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - gibicibicis_34 - 24/09/2020
(22/09/2020, Saat: 21:22)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Merhaba pisporsuk komşum , malzemeyi bereden aldınız ve fiyatını öğtenebilir miyim ?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Disconnect - 24/09/2020
Cella bio sabun hediyesi için @"esox" Tayfun beye çok teşekkürler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - klasik63 - 25/09/2020
FearOfATG komşuma teşekkür ediyorum.Fs g4 fırça yaqi ye gore masaj etkisi yüksek bir fırça bana göre.Daha omurgalı ama sert ve çizici değil ben beğendim.
|