Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 28/08/2018
Arka plan biraz kötü kusura bakmayın, yaqiye ilk başta alışamamıştım şimdi çok iyi anlaşıyoruz ...
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 28/08/2018
SOTD...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 28/08/2018
Konuda birbirinden guzel paylasımlar yapan dostlar, fotoda markasını goremedikleri fırca veya makinanın, altına kısacık ne oldugunu yazarsanız yeni arkadaslara bilgilendirici olur. Gorerek ogrenme ve akılda kalma cok daha basarılı bir yontem.
@PisPorsuk @GartBnx
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 29/08/2018
Rockwell6c(5)
Astra jilet
Yaqi fırça
Geltir le faena sabun
Geltir le faena as
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 29/08/2018
(28/08/2018, Saat: 15:28)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuda birbirinden guzel paylasımlar yapan dostlar, fotoda markasını goremedikleri fırca veya makinanın, altına kısacık ne oldugunu yazarsanız yeni arkadaslara bilgilendirici olur. Gorerek ogrenme ve akılda kalma cok daha basarılı bir yontem.
@PisPorsuk @GartBnx
Serdar Abi söylediğine ek olarak, tıraşla ilgili birkaç cümle bile olsa ufak bir değerlendirme yazılsa fotoğrafların altına çok daha güzel olur. Özellikle de geleneksel tıraşa yeni başlamış acemi arkadaşlar ve çok fazla ekipman deneme imkanı olmamış benim gibi insanlar için çok bilgilendirici olur diye düşünüyorum.
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ismailinbiri - 29/08/2018
(28/08/2018, Saat: 13:52)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arka plan biraz kötü kusura bakmayın, yaqiye ilk başta alışamamıştım şimdi çok iyi anlaşıyoruz ...
Sıhhatler olsun komşum, yaqi candır
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 29/08/2018
@ismailinbiri teşekkür ederim, aliexpresste farklı farklı yaqi başlıklar var onlarıda denemeyi düşünüyorum özellikle daha mild olanlarını
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ismailinbiri - 29/08/2018
(29/08/2018, Saat: 14:51)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ismailinbiri teşekkür ederim, aliexpresste farklı farklı yaqi başlıklar var onlarıda denemeyi düşünüyorum özellikle daha mild olanlarını
Komşum bende double açık tarak olan başlık var, onunla ilgili incelemem de vardı forumda.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=9207
Bir de başka kapalı başlığı var, onu ben de çok merak ediyorum. Edinip denersen incelemeni dört gözle bekliyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 31/08/2018
Tüm dostlara sihhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 31/08/2018
BBS1 razor, varlet ranger fırça, eufros tallow based premium sabun...
GaRtBnX.....
|